Ledenkorting tijdens HRD- en L&D congres over Identiteit

Ledenkorting tijdens HRD- en L&D congres over Identiteit

22-12-2023
Nieuws

Steeds vaker valt het woord identiteit in de wereld van L&D als het gaat om een leven lang ontwikkelen. Niet voor niets staat dit thema centraal tijdens het HRD- en L&D congres ‘Liefde voor Leren’ op woensdag 14 februari a.s. in Ede. Als Noloc-lid krijg je 30,-- euro korting én je ontvangt 6 PE-punten! 

Je ontleent je identiteit deels aan je werk. Maar wat houdt identiteit dan precies in? En hoe help je vanuit jouw rol mensen op weg om hun professionele identiteit te vinden, zodat ze zichtbaar gelukkiger zijn en beter presteren? 

Je hoort het allemaal tijdens het HRD- en L&D congres Liefde voor Leren met als vakthema ‘Identiteit’. Het programma met boeiende sprekers inspireert en zet aan tot nadenken. Zowel Manon Ruijters, Marielle Ollivieira als Luk De Wulf beloven een imponerende reis door de complexe wereld van identiteit en ontwikkeling. Jan Bransen sluit af met zijn keynote ‘Ik ben mezelf niet’ en vraagt zich af wanneer je wél jezelf bent. Morgen? Overmorgen? Nooit? 

Bekijk het gehele programma en meld je aan

Bij aanmelding ontvang je:

  • Een digitaal jaarabonnement (4 uitgaven) op TvOO, het Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties
  • Gratis vakbladen beschikbaar op de stand van ProfessioneelBegeleiden.nl
  • Gratis uitrijmunt

Ben jij Noloc lid? Dan krijg je 30,- korting op jouw ticket én je ontvangt 6 PE-punten! Vergeet de bijeenkomst na afloop niet te uploaden in je portfolio op de DNV Noloc Portal

Natuurlijk staan we er ook weer met een stand. Zien we je daar?

Congres Liefde voor Leren BANNERpsd kopie