IAEVG 2024: Nederland draagt stokje over aan Finland

IAEVG 2024: Nederland draagt stokje over aan Finland

22-12-2023
Nieuws

Het internationale wetenschappelijke congres IAEVG, dat dit jaar in Den Haag plaatsvond, staat in 2024 gepland op 12 t/m 14 november. Het Finse Jyväskylä maakt zich op voor de 46ste editie van het IAEVG. 

In de internationale nieuwsbrief vanuit de ‘IAEVG Board’ stonden veel lovende woorden over het congres dat we deze zomer in Den Haag organiseerden. Daar mogen we met recht trots op zijn. In 2024 zet Finland haar deuren open voor loopbaanexperts uit de hele wereld. 

Noloc is partner en bestuursvertegenwoordiger in de IAEVG, waar ruim 40 (beroeps)verenigingen uit meer dan 30 landen op het gebied van loopbaanbegeleiding zijn aangesloten. Het IAEVG richt zich op het internationaal bevorderen, versterken en verankeren van de loopbaanprofessie. 

De IAEVG-conferentie brengt ook komend jaar weer onderzoekers, beleidsmakers en professionals uit de praktijk bij elkaar om in gesprek te gaan over alles wat te maken heeft met de arbeidsmarkt, werk en loopbaanbegeleiding.

Interesse om af te reizen naar Finland? Noteer 12 t/m 14 november in je agenda. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via #IAEVGconference2024.

IAEVG2024