Heleen Litmaath neemt de redacteurspen over

Heleen Litmaath neemt de redacteurspen over

22-12-2023
Nieuws

Na 2 jaar neemt Càrola Rietdijk afscheid van haar rol als redacteur bij Noloc. Dank je wel Càrola, we gaan je missen! Heleen Litmaath neemt de redacteurspen over. "Mijn cv is een kleurrijk mozaïek aan studies en functies."  

Heleen Litmaath is zelfstandig tekstschrijver en ritueelbegeleider. Ze stelt zich graag even aan je voor. Heleen Litmaath

"Vanaf 1 januari neem ik de redacteurspen over van Càrola. Ik ben Heleen Litmaath en taal is ‘zeg maar echt mijn ding’. Nog mooier wordt het als taal en beeld elkaar versterken, liefst op originele wijze. Verbeeldings-krachtig communiceren voor organisaties die ik zinvol vind, daar loop ik warm voor. Dus welkom aan jullie allen, mensen die het mooie vak van loopbaanprofessional uitoefenen! Geloof in de mens, in mogelijkheden, in ontwikkeling, dat is wat mij betreft de gemeenschappelijke grond onder onze voeten.

Binnen Noloc zal ik voornamelijk samenwerken met Maartje Jonker en Marloes Lubberding als trio Marcom. Hoewel ik zelf geen loopbaanprofessional ben, ben ik wel ervaringsdeskundig in permanente educatie. Ik ben gewoon hartstikke leergierig en altijd geïnteresseerd in wat mensen beweegt. Mijn eigen cv is een kleurrijk mozaïek aan studies en functies. Voor mij zit er een duidelijke ontwikkelingsrichting in, maar die moet ik nogal eens toelichten. Het begon met een doctoraal Frans en de afgelopen jaren heb ik gewerkt als ritueelbegeleider bij afscheid. Nieuwsgierig? Je mag altijd contact met me zoeken via de socials!

Ik woon in Grave, ben gelukkig getrouwd met Martijn en wij hebben een dochter van 15 en een zoon van 13. In ons huis wordt veel gelachen en ook flink geworsteld met puberteit en andere levensissues: zingeven, zin maken, (je) zin doen, zinnig bezig zijn en vooral ook zingen ...

Ik wens jullie een heel goed begin van 2024 en graag tot ziens!"   

Heb jij een vraag aan Heleen? Stuur een mail naar redactie@noloc.nl