Gezocht: intervisiegenoten in regio Deventer-Zutphen

Gezocht: intervisiegenoten in regio Deventer-Zutphen

22-12-2023
Nieuws

Werk jij in omgeving Deventer-Zutphen? En heb jij interesse in intervisie met vakgenoten? Haak aan bij de nieuwe intervisiegroep van Noloc-lid en Register Loopbaanprofessional Eline Toet. Of richt er zelf eentje op bij jou in de buurt.

Een van onze Noloc-leden Eline Toet heeft een nieuwe intervisiegroep opgestart via de Planningstool Intervisie. Eline doet een oproep voor enthousiaste intervisiegenoten in het oosten van het land. Eind februari wil ze starten met een groep van 6 loopbaancoaches. Lees haar oproep hieronder. 

Eline Toet

Beste vakcollega’s,

Ik wil graag een intervisiegroep voor loopbaanprofessionals in de regio Deventer-Zutphen starten! Mijn streven is om eind februari '24 met een groep van 6 loopbaancoaches te beginnen. De locatie waar de bijeenkomsten plaatsvinden, kan in overleg worden afgesproken. Interesse? Neem contact me op, Eline Toet (eline@elffers.nl en 06-27004292)

Planningstool Intervisie

Wil jij aanhaken bij een andere intervisiegroep of zelf een intervisiegroep opstarten, bijvoorbeeld ter voorbereiding op je recertificering? Gebruik de Planningstool Intervisie. Net zo handig!