Gezocht: locaties voor Noloc-bijeenkomsten

Gezocht: locaties voor Noloc-bijeenkomsten

24-11-2023
Nieuws

We organiseren graag live bijeenkomsten voor Noloc-leden en zijn op zoek naar inspirerende betaalbare locaties door geheel Nederland. Weet jij nog een passende locatie bij jou in de buurt?

Wij organiseren graag live bijeenkomsten voor onze leden door heel Nederland. We hebben daarbij al veel locaties en plaatsen mogen bezoeken. Toch ontdekken we altijd graag weer nieuwe inspirerende plekken.

Wil jij ons daarbij helpen? Weet jij een leuke, betaalbare locatie (zalencentrum, buurthuis, eventlocatie, collegezaal, etc.) die goed bereikbaar is met de auto én openbaar vervoer? Of heb je misschien bij jou op het werk een geschikte zaal voor circa 35 – 75 personen beschikbaar? Laat het ons weten via info@noloc.nl o.v.v. ‘Locatie’. 

Alvast bedankt voor jouw gouden tip!

En natuurlijk graag tot ziens in het land.

Team Programmering