Ledenvoordeel: LoopbaanVisie op de deurmat

Ledenvoordeel: LoopbaanVisie op de deurmat

18-09-2023
Nieuws

Wist jij dat je als Noloc-lid de papieren versie van het vakblad LoopbaanVisie tegen een speciaal gereduceerd tarief kunt kopen?

Bij Noloc draait alles om groei, ontwikkeling en het creëren van kansen voor jouw professionele ontwikkeling. We hebben dan ook een geweldig ledenvoordeel om je nog verder te inspireren. Als Noloc-lid heb je exclusieve toegang tot LoopbaanVisie en alle vakbladen van Kloosterhof op ProfessioneelBegeleiden.nl, het platform van uitgeverij Kloosterhof. 

Maar dat is nog niet alles. Lees jij ook het liefst van papier? Wil je graag een tastbare versie van dit inspirerende tijdschrift ontvangen? Goed nieuws! Dat snappen ze bij de makers van LoopbaanVisie. Als Noloc-lid kun je de papieren versie van het vakblad LoopbaanVisie nu kopen tegen een speciaal gereduceerd tarief van slechts € 19,50 per abonnementsperiode (4 uitgaven). Zo blijf je altijd up-to-date met de nieuwste inzichten en trends op het gebied van loopbaanontwikkeling. 

Dus waar wacht je nog op? Profiteer vandaag nog van dit fantastische aanbod en blijf jezelf ontwikkelen met de beste informatiebronnen binnen handbereik. PS Bekijk alle lidmaatschapsvoordelen.

Sluit nu jouw papieren abonnement af

Papieren abonnement LoopbaanVisie