Marloes Lubberding begonnen als Projectmedewerker Marketing en Events

Marloes Lubberding begonnen als Projectmedewerker Marketing en Events

25-07-2023
Nieuws

Vanwege de benoeming van Maartje Jonker tot bestuurslid, maakt Marloes Lubberding sinds kort onderdeel uit van de commissie Marketing Communicatie. Marloes neemt het stokje van Maartje over als Projectmedewerker Marketing en Events en stelt zich graag aan je voor.

“Ik ben Marloes Lubberding. Ik zou mijzelf wel kunnen omschrijven als een enthousiaste en gedreven zelfstandig onderneemster met een passie voor creativiteit en ondernemen. Al sinds 1999 zet ik mijn talenten en ervaring in als ondernemer. Samen met mijn man (onze volwassen zoons zijn uit huis) woon ik in het bruisende centrum van Deventer, waar ik volop geniet van het stadsleven. Maar we hebben ook een gezellig boshuisje in Lochem, waar ik graag de rust en natuur opzoek voor ontspanning. Regelmatig rijd ik er heen in mijn Volkswagen Kever uit 1963 om er een dagje rustig te werken of te brainstormen. Daarnaast ben ik een fervent wandelaar; heerlijk om mijn gedachten te laten stromen en nieuwe inspiratie op te doen.

Ontwerp je eigen loopbaan

Mijn motto is: ‘ontwerp je eigen loopbaan’. Dat is wat ik zelf heb gedaan en waar ik anderen nu ook in begeleid. Mijn ondernemersreis begon in 1999 met het opzetten van een eigen secretarieel bureau. Door de jaren heen heb ik mijn focus verlegd naar grafisch ontwerp en in die rol ben ik steeds meer ondernemers en ondernemende vrouwen gaan adviseren over hun merk-uitingen en begeleid bij keuzes maken binnen hun ondernemerschap. Ook ben ik met veel enthousiasme uitgever geworden van papieren planproducten, waarbij ik mijn expertise combineer met mijn passie voor organisatie en productiviteit.

Na mijn opleiding loopbaanbegeleiding bij Windesheim ben ik mijn adviserende rol gaan uitbreiden. Het is mijn missie om vrouwelijke ondernemers en ondernemende vrouwen te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Samen ontdekken we sterke punten, passies en ambities, en creëren we doelgerichte actieplannen om obstakels te overwinnen en succes te behalen. In mijn loopbaantrajecten maak ik graag gebruik van mijn papieren planproducten van mijn eigen merk Paper Time, die ik als uitgever heb ontwikkeld. Met mijn nieuwe functie als projectmedewerker Marketing denk ik dat alles mooi samenvalt.”

Heb je een vraag of een idee over onze events? Stuur een mailtje naar Marloes via evenementen@noloc.nl.

Marloes Lubberding_Noloc Projectmedewerker Marketing