Jobcoaches met kandidaten gezocht voor skills-pilot bij Defensie

Jobcoaches met kandidaten gezocht voor skills-pilot bij Defensie

25-07-2023

Defensie is voor een pilot op zoek naar 100 personen uit kwetsbare doelgroepen om ze te plaatsen op basis van Skills en zoekt hiervoor Jobcoaches met geschikte kandidaten. 

Onlangs spraken bestuurslid Connie van der Zwan en Coördinator Professionalisering Lenneke Brouwers namens Noloc met Hans Cremer, die verbonden is aan de HvA onder meer als programmamanager Integraal Skillspaspoort. Binnen zijn programma lopen momenteel diverse projecten in het kader van Skillsgericht werken. Eén van deze projecten vindt plaats bij Defensie en is gericht op de Banenafspraak. In het project worden kandidaten met een ‘registratie banenafspraak’ op basis van skills gematcht aan vacatures die in skills-termen zijn beschreven. 

Lees alle ins en outs over dit project bij Defensie

Jobcoaches met kandidaten gezocht

Defensie is voor deze pilot op zoek naar 100 personen uit kwetsbare doelgroepen. Hans Cremer: “We beginnen met een 1e experiment bij Defensie met de plaatsing van minimaal 100 mensen uit kwetsbare doelgroepen op basis van Skills en daarvoor hebben we veel Jobcoaches nodig.” 

Ben jij actief als Jobcoach in het midden van Nederland? En begeleid jij kandidaten met een registratie die mee willen doen aan dit project? Meld jouw kandidaten aan bij Defensie. Dit loopt via Ellen Dieperink van Defensie. Stuur een mail naar EK.Dieperink@mindef.nl.