Webinar Leeroverzicht voor loopbaanprofessionals

Webinar Leeroverzicht voor loopbaanprofessionals

03-07-2023
Nieuws

Op maandag 10 juli 2023 om 16.00 uur houdt het Ministerie van OCW in samenwerking met inhoudelijk deskundige ICTU speciaal voor loopbaanprofessionals, een webinar over het Leeroverzicht. Hoe zet je het Leeroverzicht in als loopbaanadviseur, - begeleider of coach? Tijdens het webinar krijg je uitleg over de werking van het Leeroverzicht en hoe je het kunt inzetten voor jouw cliënten. Er is veel ruimte voor vragen.

Als loopbaanbegeleider of coach help jij mensen verder te komen in hun werk of weer aan het werk te komen. Het is belangrijk dat werkenden en werkzoekenden zich blijven ontwikkelen. Een passende opleiding vinden is niet altijd makkelijk. De Rijksoverheid heeft samen met sociale partners en onderwijskoepels een onafhankelijk leeroverzicht ontwikkeld van opleidingen, praktijkleren, trainingen en cursussen tot opleidingen met een wettelijk goedgekeurd diploma. Het gaat om reguliere opleidingen die de overheid betaalt, maar ook om opleidingen van commerciële opleidingsbureaus. Ook vind je er een compleet overzicht van beschikbare financiële regelingen.

Dus ben je loopbaanbegeleider op school, bij een Leerwerkloket, een UWV, binnen de HR-afdeling van een bedrijf of vrij gevestigd? Zet het webinar in je agenda en doe mee!

Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Vergadering-id: 351 706 526 465 
Wachtwoordcode: E8ftPW 

Leeroverzicht