Ontdek de nieuwe editie van LoopbaanVisie

Ontdek de nieuwe editie van LoopbaanVisie

24-04-2023
Nieuws

De nieuwe LoopbaanVisie is weer beschikbaar. De tweede editie van dit jaar staat in het teken van 'Ontdekken' met een speciaal interview met IAEVG-chairman Gert van Brussel. 

“Je leert collega’s uit alle windstreken kennen en wisselt daarmee uit. Internationale conferenties zijn een feest wat dat betreft”, zegt chairman Gert van Brussel in de recent verschenen LoopbaanVisie over de komende IAEVG-conferentie. De oud-voorzitter van Noloc betekent veel voor ons vak." IAEVG biedt een venster op de wereld. Dat was indertijd ook het motief van Noloc om zich aan te sluiten. Een leven lang ontwikkelen is voor iedereen, en zeker ook voor professionals, een opdracht. Die persoonlijke missie kun je via een internationaal perspectief mede vormgeven."

De nieuwste editie staat in het teken van ‘Ontdekken’. En in dit nummer valt er zeker weer heel wat te ontdekken. Bijvoorbeeld een interessant artikel van Mariëlle Rosendaal en onze Noloc Kennisprofessionals Kara Vloet en Ellen Spoor over werken in het onderwijs naast je huidige baan. 

Lees het interview met Van Brussel in de Noloc Academie

BANNER_LV_april