Enquêtes ervaringen (re)certificering

Enquêtes ervaringen (re)certificering

28-03-2023
Nieuws

Afgelopen najaar zijn enquêtes verstuurd naar leden die bezig zijn met (re)certificeren. Op basis hiervan is een actieplan opgesteld ter verbetering en verheldering van het proces. 

De enquêtes zijn verstuurd naar verschillende groepen leden die bezig zijn met (re)certificeren of het (re)certificeringsproces hebben doorlopen. Veel dank aan de mensen die de evaluaties hebben ingevuld. Op basis van de feedback is een actieplan opgesteld met als doel het optimaliseren van de informatievoorziening, meer ondersteuning bieden aan leden en heldere communicatie rondom de beroepsregistratie. De komende maanden wordt dit concreet zichtbaar door de site en Noloc Academie te updaten en andere tools aan te reiken. 

De uitgangspositie voor (re)certificeren blijft: leuk, leerzaam, verrijkend én een belangrijke taak voor elk Noloc-lid om als Register Loopbaanprofessional of Register Jobcoach professionaliteit en kwaliteit uit te stralen. Laten we met elkaar ons vakmanschap op peil houden.  

Vragen? Meld je aan voor een online vragenuur:

Online voorlichting aspirant-leden over certificering RL

Online voorlichting leden over recertificering RL

Heb je al eerder een vraag? Kijk bij de FAQ op de site. Of mail naar Yolanthe de Goederen, Coördinator Certificeren via certificeren@noloc.nl.