25 leden gezocht voor brainstorm over programma-aanbod

25 leden gezocht voor brainstorm over programma-aanbod

23-02-2023

Ieder jaar organiseren we een aantal webinars en bijeenkomsten, afgestemd op de actualiteit en wensen van onze leden. Op dinsdagmiddag 18 april a.s. vindt een brainstorm met een kleine selectie leden plaats om met elkaar te bedenken hoe het Noloc-programma voor de komende tijd eruit gaat zien. We nodigen je hierbij van harte uit aanwezig te zijn.

Wil jij meedenken over de invulling van het programma-aanbod van Noloc? Meld je dan aan voor de brainstormsessie op dinsdagmiddag 18 april a.s. Het team Programmering & Professionalisering wil graag met jou van gedachten wisselen over interessante onderwerpen en ontwikkelingen rondom ons vakgebied. Jouw inbreng staat centraal! De interactieve bijeenkomst vindt plaats op een mooie locatie in de omgeving van Amersfoort (start 14.00 uur, inloop 13.30 uur). Na afloop staat een heerlijk buffet voor je klaar en kun je gezellig bijpraten met je vakgenoten. 

Brainstorm je mee? Meld je dan nu aan bij Sarah de Jong via programmering@noloc.nl o.v.v. Brainstorm Programmering met je naam, telefoonnummer en e-mailadres. Zorg dat je er snel bij bent, want er nog maar enkele plekken beschikbaar!

Brainstorm_Noloc_Academie