Nieuw in de Academie: Spotlight Werk en Gezondheid

Nieuw in de Academie: Spotlight Werk en Gezondheid

22-02-2023
Nieuws

In de komende maanden zetten we Werk en Gezondheid extra in de spotlight. Onder het menu-item ‘Spotlight’ in de Noloc Academie vind je een aantal webinars en podcast rondom dit thema. 

In de Noloc Academie vind je webinars, podcasts en e-learnings over uiteenlopende onderwerpen. Soms zijn er thema’s die wel wat extra aandacht verdienen. Zo zijn er video’s, micro-learnings en e-learnings die je kunnen helpen bij jouw (re)certificering. Deze staan handig bij elkaar gegroepeerd in de Noloc Academie. Eind vorig jaar hebben we daar ook verschillende items rond Ethiek & Gedragscode gebundeld. 

Werk en Gezondheid

In de komende maanden zetten we het eigentijdse thema Werk en Gezondheid extra in de spotlight. Onder het menu-item ‘Spotlight’ vind je een aantal webinars en podcast op dit gebied. In de Academie staat nu al een opname van de online bijeenkomst ‘Chronisch ziek en loopbaan(coaching)’ en een video over ‘De gezondheid van stress’. Hier kijk je ook het webinar ‘Van Burn-out naar Flow’ uit 2022 terug. In de komende maanden wordt het aanbod verder uitgebreid. Bijvoorbeeld met interessante webinars over de impact van de overgang op de loopbaan en over werken met en na kanker. Houd de agenda op onze website en de Noloc Academie dus goed in de gaten!