Stel je kandidaat voor de ledenraad

Stel je kandidaat voor de ledenraad

27-12-2022
Nieuws

Noloc zoekt kandidaten voor de ledenraad 2023-2026. Ben jij Noloc Erkend Loopbaanprofessional of Noloc Register Jobcoach en minimaal 1 jaar lid van Noloc? Stel je dan kandidaat! Begin 2023 vinden de nieuwe verkiezingen voor de ledenraad plaats. Een mooie kans om als lid invloed uit te oefenen op de koers van een vereniging met ambitie.

Herken jij jezelf hierin?

  • Denk jij graag mee over de professionalisering van onze beroepsgroep?
  • Heb jij ideeën op welke manier Noloc nog beter de waarde van de Register Loopbaanprofessional en Register Jobcoach over het voetlicht kan brengen?
  • Heb jij een mening over het programma-aanbod voor de leden?
  • En wil jij bijdragen aan het toezicht op het functioneren van Noloc als vereniging?

Dan is de ledenraad wat voor jou!

Jouw competenties

Noloc is een goed georganiseerde beroepsvereniging met ambitie. Het vak van loopbaancoach en jobcoach is volop in ontwikkeling. Dat vraagt om betrokken leden in de ledenraad, die beschikken over de volgende competenties: je bent in staat om strategisch te denken, initiatiefrijk, betrokken en kritisch. Je kent je vakgebied goed, bent flexibel en vindt het leuk om een toezichthoudende rol uit te voeren met een goede balans tussen betrokkenheid en distantie. Daarnaast heb je een goede antenne voor wat er leeft bij leden. 

Wat levert het jou op?

  • Invloed op programma’s en initiatieven van Noloc ten gunste van alle leden
  • Een groter netwerk waarmee jij jouw kennis en inzicht vergroot
  • De kans om je bestuurlijk verder te ontwikkelen
  • PE-punten voor jouw (re)certificering

Het lidmaatschap van de ledenraad vraagt aandacht en betrokkenheid. Reken op een tijdsbesteding van maximaal 1,5 tot 2 dagdelen per kwartaal. Eén keer per kwartaal is er (op de woensdagmiddag) overleg met het bestuur.

Meld je aan 

Denk mee over de professionalisering van onze beroepsgroep en meld je aan! Stuur een mail naar info@noloc.nl. Wil je meer weten? Neem contact op met Reina Janssen, voorzitter van de ledenraad via 06-10743340.