29 juni Noloc-congresdag tijdens Haagse IAEVG-conferentie

29 juni Noloc-congresdag tijdens Haagse IAEVG-conferentie

09-12-2022

De organisatie van de internationale IAEVG-conferentie ‘Lifelong development as a standard’ is in volle gang! Van 28 t/m 30 juni is World Forum in Den Haag ‘the place to be’ voor iedereen die wereldwijd werkzaam is in ons vakgebied: wetenschappers, beleidsmakers en uitvoerders. Op donderdag 29 juni vindt het Noloc Loopbaancongres plaats met interessante keynote sprekers van internationale allure en actieve workshops van eigen bodem. Tot 1 maart a.s. zijn er early bird tickets te verkrijgen. Daarna is een ticket wel echt een stuk duurder om aan te schaffen. 

Een early bird ticket voor de gehele conferentie kost voor IAEVG-leden (en dus ook voor Noloc-leden!) € 445,- Voor overige deelnemers is de prijs € 595,-. Een dagticket kost voor IAEVG-leden/Noloc-leden € 195,- en voor niet-leden € 295,-. Tickets kun je aanschaffen via de site van de conferentie.

Promotiefilm

Onlangs was de IAEVG-conferentie van 2022 in Seoul. Daar hebben we een promotiefilm gelanceerd. Er wordt internationaal enthousiast gereageerd op ‘onze conferentie’! Angelique Janssen vertelt waarom je de conferentie niet mag missen. Bekijk het filmpje.

Keynote sprekers

We hebben al een flink aantal keynote sprekers aangetrokken. We noemen met plezier vast wat namen: Marinka Kuijpers, Michael Arthur, Tristram Hooley, Jos Akkermans, Sally Clarke, Jessie Koen en Joop Schippers. Meer informatie over de sprekers vind je op de site! De komende tijd zullen we het hele programma kenbaar maken en je verder kennis laten maken met alle interessante internationale en nationale sprekers en workshopleiders. 

Verbinding en samenwerking

Het is geweldig dat we echt met elkaar deze conferentie tot een succes maken. We organiseren de conferentie vanuit Noloc samen met IAEVG, Euroguidance en de Open Universiteit. Ook de leden van het Noloc Platform Kennisprofessionals hebben een actieve rol en er is samenwerking met het team Marktontwikkeling van Noloc om tijdens de conferentie iets te organiseren voor CHRO’s van grote organisaties. Wij zijn er blij mee. Samen komen we tot iets moois. Heb je ook goede ideeën, wil je bijdragen of zie je mogelijkheden voor sponsoring? Laat het ons weten! Mail naar internationaal@noloc.nl

Een heus galadiner

Wist je trouwens dat een spetterend galadiner onderdeel uitmaakt van de conferentie? Een unicum!

Op de hoogte blijven

Ben jij van plan je horizon te verbreden in 2023? Sta je open voor nieuwe kennis en interessante ontmoetingen? Dan wil je graag op de hoogte blijven over de IAEVG-conferentie! Volg het laatste nieuws op Twitter: @iaevg2023 of check de nieuwsberichten op de Noloc-site en de site van de conferentie.