Nieuwe verkiezingen Ledenraad komen eraan

Nieuwe verkiezingen Ledenraad komen eraan

28-11-2022
Nieuws

Noloc zoekt kandidaten voor de Ledenraad 2023-2026. Ben jij Register Loopbaanprofessional of Register Jobcoach en tenminste één jaar lid van onze beroepsvereniging? Stel je dan kandidaat. 

Denk je graag mee over de professionalisering van onze beroepsgroep? Heb je een mening over Noloc en het aanbod voor de leden? Ben je iemand die ideeën heeft op welke manier Noloc nog beter de waarde van de loopbaanprofessional en jobcoach over het voetlicht kan brengen? Wil je bijdragen aan het toezicht op het functioneren van Noloc als beroepsvereniging? Dan is de Ledenraad wat voor jou! De Ledenraad is de gekozen vertegenwoordiging door en voor Noloc-leden. De Ledenraad benoemt de bestuursleden en ziet toe op het functioneren van het bestuur en de vereniging.

Stel je kandidaat

Noloc zoekt kandidaten voor de Ledenraad 2023-2026. Ben jij Register Loopbaanprofessional of Register Jobcoach en tenminste één jaar lid van onze beroepsvereniging? Stel je dan kandidaat. In voorjaar 2023 vinden de nieuwe verkiezingen plaats. Meer informatie volgt binnenkort. Lijkt het je wat, dan kun je je natuurlijk ook nu al oriënteren op deze rol. Je bent van harte welkom om contact op te nemen. Stuur een mail naar info@noloc.nl.

Openbare vergadering 7 december a.s.

Nieuwsgierig naar hoe de Ledenraad werkt in de praktijk? Neem dan deel als toehoorder tijdens de openbare vergadering op 7 december a.s. van 16.00 tot 17.30 uur. Meld je aan via info@noloc.nl.