Kijk en luister nu! Word financieel fit

Kijk en luister nu! Word financieel fit

21-11-2022

‘Donkere economische tijden op komst’ voorspellen economische experts. Naar verwachting heeft dit minder gevolgen voor de arbeidsmarkt dan bij de vorige crisissen. Toch is het van belang om je kennis te updaten over financiële gezondheid.

Financiële onzekerheid kan mogelijk vaker een gespreksonderwerp zijn tijdens loopbaangesprekken. Het gestegen kostenpeil en de toenemende inflatie kan ook invloed hebben op jouw eigen baan als (zelfstandig) loopbaanprofessional of jobcoach. Speciaal voor deze urgente thematiek bieden we in de Academie tijdelijk de leerlijn ‘Word financieel fit’ aan. Je krijgt inzicht hoe je jouw praktijk financieel gezond houdt en hoe je een bijdrage levert aan financieel gezonde medewerkers.  

De leerlijn bestaat uit drie korte webinars en een podcast:

  • Webinar ‘Schulden aanpakken en voorkomen’
  • Webinar ‘Fit voor de toekomst’
  • Webinar ‘In 6 stappen grip op je geld’
  • Podcast ‘Werknemers met geldzorgen houden’ 

Krijg meer grip op je persoonlijke financiën en adviseer klanten met geldzorgen. Volg nu de leerlijn in de Academie!