Call for Papers IAEVG conferentie

Call for Papers IAEVG conferentie

19-10-2022

Noloc organiseert samen met Euroguidance en de Open Universiteit de 45e wereldwijde IAEVG conferentie. Deze vindt plaats van 27 t/m 30 juni 2023 in het World Forum in Den Haag. Het thema is ‘Lifelong development as a standard’. Wil je inhoudelijk bijdragen? Uiterlijk 15 december 2022 kun je gehoor geven aan de ‘Call for Papers’.

Bij de IAEVG zijn wereldwijd meer dan 40 (beroeps)verenigingen uit meer dan 30 landen op het gebied van loopbaanbegeleiding en jobcoaching aangesloten. De jaarlijkse conferentie bedient verschillende doelgroepen: wetenschappers, beleidsmakers, decanen en natuurlijk loopbaanprofessionals en jobcoaches. Voor velen is dit dé manier om te ontdekken wat er buiten de eigen grenzen gebeurt in het vakgebied en om collega’s te ontmoeten en te horen hoe zij in hun land invulling geven aan studiekeuzebegeleiding, loopbaanbegeleiding en jobcoaching.

De conferentie is een uitgelezen kans om relevant onderzoek of een innovatieve praktijkcase in ons mooie vakgebied zichtbaar te maken. Iedereen die inhoudelijk wil bijdragen aan de conferentie kan uiterlijk tot 15 december gehoor geven aan de ‘Call for Papers’. Dit document is te vinden op de site van de conferentie. Ieder voorstel dient een duidelijk verband met wetenschappelijk onderzoek en/of innovatieve praktijken te hebben en een belangrijke link met het thema of een van de subthema’s van de conferentie. Een voorstel dient in het Engels ingediend te worden. Twee leden van de wetenschappelijke commissie zullen het voorstel beoordelen.

Meer informatie over de conferentie is te vinden op www.iaevgconference2023.nl.

Call of papers