Kick-off IAEVG-conferentie Den Haag

Kick-off IAEVG-conferentie Den Haag

28-09-2022

Van 27 tot 30 juni 2023 is het zover; de internationale IAEVG-conferentie. het vindt plaats in het World Forum in Den Haag. Op 14 september was de kick-off bijeenkomst van het enthousiaste projectteam. Noloc en Euroguidance nemen de organisatie gezamenlijk op zich. Ook de Open Universiteit is nauw betrokken. Naast de conferentie is er ook een citywalk, een galadiner en een receptie. Uiteraard krijgt de conferentie een Hollands tintje. Daar is The Hague Convention Bureau voor aangetrokken. Noteer het vast in je agenda! Het belooft iets bijzonders te worden.

Elkaar ontmoeten
Het IAEVG is de wereldkoepel van verenigingen zoals Noloc. De IAEVG-conferentie wordt elk jaar georganiseerd. Het ene jaar in Europa, het andere jaar erbuiten. In 2023 is Nederland dus aan de beurt. Elkaar ontmoeten heeft een belangrijke plek en geeft een IAEVG-congres veel charme. Dit kreeg de afgelopen jaren door corona een wat ander karakter, veelal vond de conferentie online of hybride plaats. In Den Haag is elkaar écht live ontmoeten weer mogelijk. Al zal het ook mogelijk zijn om de presentaties van de keynote-sprekers online te volgen.

Lifelong development as a standard
Het thema van de conferentie is ‘Lifelong development as a standard’. De conferentie bedient verschillende doelgroepen, denk aan: wetenschappers, beleidsmakers, decanen en natuurlijk loopbaanprofessionals en jobcoaches. Voor velen van ons is dit een uitgelezen kans om te ontdekken wat er buiten onze grenzen gebeurt in ons vakgebied en om collega’s te ontmoeten en te horen hoe zij in hun land invulling geven aan studiekeuzebegeleiding, loopbaanbegeleiding en jobcoaching.

Uiteraard houden we je de komende tijd goed op de hoogte van alle nieuwswaardige ontwikkelingen rondom deze interessante conferentie. Bekijk ook de website van de conferentie.  

Kick off IAEVG

Op de foto:
Het projectteam IAEVG-conferentie: vlnr Jeroen Roelofs, Judith Semeijn, Ester Leibbrand, Gert van Brussel, Sonja van Hoof en Eva-Maria Ternité. Lenneke Brouwers en Jeroen Bregman (niet op de foto).