Kosten adverteren en plaatsen vacature

Kosten adverteren en plaatsen vacature

25-08-2022
Banner NOLOC adverteren .png

Noloc krijgt met regelmaat de vraag of wij een relevant commercieel aanbod of een vacature voor onze leden onder de aandacht willen brengen in onze nieuwsbrief of op onze website. Er zijn mogelijkheden, maar aan deze dienstverlening zijn kosten en spelregels verbonden. We hebben het voor de duidelijk allemaal voor je op een rijtje gezet.

Graag informeren we je dat aan het plaatsen van een commercieel aanbod of vacatures op de Noloc website of in onze nieuwsbrief kosten en spelregels zijn verbonden. Zo vermelden we bijvoorbeeld bepaalde informatie wel als het bijvoorbeeld onderdeel uitmaakt van een afsprakenpakket rond een webinar of bijeenkomst. Hieronder lees je hier meer over:

Adverteren op Noloc site en in Nieuwsflits
Voor commerciële partners is het mogelijk om te adverteren op de Noloc site. Een mogelijkheid om de zichtbaarheid binnen de doelgroep loopbaanprofessionals te vergroten of te verstevigen. Uiteraard als daar ook een passend en relevant voordeel voor Noloc-leden wordt geboden en het aanbod aansluit op het vakgebied. Informatie over advertentiemogelijkheden op de Noloc website en in de Nieuwsflits, is te lezen in de bijbehorende advertentiespelregels

Vacatureplaatsing Noloc website
Als dé beroepsvereniging van Loopbaan professionals en Jobcoaches in Nederland is Noloc de plek om nieuw talent te vinden. De pagina noloc.nl/actueel/vacatures is de plek waar je als lid vacatures kunt bekijken en waar opdrachtgevers/werkgevers voor een eerlijke prijs, midden in de doelgroep, de mogelijkheid hebben om een vacature te plaatsen. Wie op zoek is naar talent of een nieuwe uitdaging binnen het vakgebied loopbaanbegeleiding of jobcoaching begint op deze pagina.

Kosten:

  • Standaard vacature Noloc-leden = € 225 excl. btw 
  • Standaard vacature niet-leden = € 350  excl.btw 

Inhoud:

  • 60 dagen online vermelding op de pagina www.noloc.nl/vacatures
  • Korte intro en volledige tekst inclusief url
  • Logo (indien aangeleverd) in vacaturetekst (PDF)
  • Vermelding in Noloc Nieuwsflits (1x)

Meer informatie over het plaatsen van een vacature? Laat het ons weten. Wij zijn bereikbaar via info@noloc.nl.