Certificering Register Jobcoach verandert per 1 januari 2023

Certificering Register Jobcoach verandert per 1 januari 2023

04-07-2022
Nieuws

Per 1 januari 2023 verandert de (re)certificering voor Register Jobcoaches. In navolging van de Register Loopbaanprofessionals brengen we vanaf die datum de toetsing en certificering onder bij DNV en valt deze niet meer binnen het Noloc-lidmaatschap.

Ook het beroepsprofiel en toetsingskader zijn geactualiseerd en daarmee de eisen die aan (re)certificering worden gesteld. De geldigheidsduur van het RJ-certificaat gaat van drie naar vier jaar. Het keurmerk krijgt ook een nieuw jasje. Een hoop veranderingen dus.

De geldigheidsduur van je huidige RJ-certificaat wordt op 1 januari automatisch met 1 jaar verlengd. Dat geeft je de tijd om je op het nieuwe recertificeringsproces voor te bereiden en aan de nieuwe eisen te voldoen. Begin 2023 krijg je een nieuw certificaat toegestuurd met de nieuwe vervaldatum. Je ontvangt dan bovendien het nieuwe keurmerk logo.

Alle informatie over wat er verandert per 1 januari 2023, maar ook welke actie je nog dit jaar moet ondernemen om je herregistratie te organiseren vind je op de pagina Register Jobcoach