Vacature Coördinator Certificeren

Vacature Coördinator Certificeren

20-06-2022
Nieuws

Wil jij een rol spelen bij de kwalificering van ons loopbaanvak? Kom ons enthousiaste team versterken en solliciteer op de vacature voor Coördinator Certificeren voor 20 uur per week. 

In deze spilfunctie ben je het eerste aanspreekpunt voor vragen over beroepsregistratie van leden, mentoren, assessoren, het verenigingssecretariaat en de certificerende instelling. Je gaat het proces van beroepsregistratie regisseren: monitort de processen, stuurt bij waar nodig, doet voorstellen ter verbetering en voert deze uit. Je verzamelt en interpreteert stuurinformatie en initieert acties om zowel het proces als de kwaliteit van beoordelen verder te professionaliseren. Je werkt nauw samen met de Commissie Assessoren en Mentoren en ondersteunt deze commissie inhoudelijk bij de planning en het opleidingsprogramma voor assessoren en mentoren. 

Meer informatie of interesse?
Wil je meer informatie of je interesse kenbaar maken? Wij komen graag in contact met jou. Stuur je cv en motivatie naar Connie van der Zwan (secretaris Noloc) via e-mail: secretaris@noloc.nl. Alle informatie van
en over kandidaten wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie over de functie vind je hier.