Oriënteren, netwerken en solliciteren voor strategen, managers en directeuren

Oriënteren, netwerken en solliciteren voor strategen, managers en directeuren

29-04-2022

In een veranderende markt, solliciteer je niet meer op rollen, maar op uitdagingen. Daarbij is het belangrijk dat de sollicitant goed weet welke problemen hij of zij oplost. En dat geldt juist ok voor de groep executives die op zoek is naar de ideale baan.

boekomslag-160x240-Oriënteren_-netwerken-en-solliciteren-Coach-KlazinaOldenhuis_21DEF-HR2En die nieuwe baan komt niet aanwaaien. In de zoektocht naar die ideale baan voeren directeuren, managers en strategen dan ook zo’n 40 netwerkgesprekken. Korte, lange, intensieve, luchtige en spannende gesprekken om op de gewenste positie te komen.  

Natuurlijk zijn vacaturesites, headhunters en het Job alert van LinkedIn nuttig om snel te weten welke banen er beschikbaar zijn. Maar juist voor executives is de kunst om zélf die functie te creëren bij de onderneming of instelling die zij voor ogen hebben. Of het nou gaat om een internationale corporate, een non-profit organisatie of een directiefunctie binnen de rijksoverheid.

Het boek ‘Oriënteren, netwerken en solliciteren voor strategen, managers en directeuren’ van Klazina Oldenhuis beschrijft hoe, op een praktische manier, een nieuwe strategische uitdaging te realiseren is. Dit boek helpt met alle stappen in het proces. Zoals hoe verken je als sollicitant de arbeidsmarkt? Wat zijn de verschillende netwerkstrategieën? Hoe helpt LinkedIn hierbij? En hoe overtuig je de ander met je lichaamstaal?

Later dit jaar zal Klazina in de Noloc Academie dieper ingaan op haar rol als Loopbaancoach van executives en welke methoden en technieken zij daarbij inzet.

Klazina Oldenhuis helpt organisaties met loopbaancoaching, waarbij zij zich richt op professionals om mee te bewegen met de ontwikkeling van de organisatie.

'Oriënteren, netwerken en solliciteren voor strategen, managers en directeuren' (isbn 9789464501476) is rechtstreeks te koop bij uitgever BoekScout, maar ook bij alle andere boekverkopers.

Doe mee en win!
Geïnspireerd geraakt? We mogen vier exemplaren van het boek “Oriënteren, netwerken en solliciteren voor strategen, managers en directeuren” weggeven. Laat via info@noloc.nl weten waarom jij dit boek goed kunt gebruiken als loopbaanadviseur, en maak kans!