Wat kan een mentor voor jou betekenen in je (re)certificering?

Wat kan een mentor voor jou betekenen in je (re)certificering?

22-03-2022
Nieuws

Start jij binnenkort met je (re)certificering? En kun jij wel een steuntje in de rug gebruiken? Schakel dan één van de mentoren van Noloc in.

Schakel dan één van de mentoren van Noloc in. De mentoren ondersteunen jou niet alleen in je aanvraag. Ze geven ook nuttige tips hoe jij een inhoudelijk goed portfolio voor de Beroepserkenning samenstelt. Daarnaast helpen ze jou hoe jij vanuit verschillende invalshoeken laat zien dat jij beschikt over voldoende zelfreflectie en de juiste vakbekwaamheid en professionaliteit. Naast deze uitgebreide informatie over het Mentoraat is er nu ook een ondersteunende video over het Mentoraat beschikbaar. Bekijk het filmpje in de Academie onder het kopje Ontwikkellijnen Certificering. In zo’n micro-learning hoor je in 4 minuten wat zo’n ervaren vakcollega voor jou kan betekenen!

 Wil je meer weten? Deze mentoren helpen jou graag op weg.