Update van de Ledenraad

Update van de Ledenraad

16-02-2022
Nieuws

De ledenraad heeft op woensdag 9 februari jl. weer een vruchtbaar overleg met het bestuur gevoerd. Zo hebben we kennis gemaakt met onze nieuwe kandidaat-voorzitter, Angelique Jansen, en met de nieuwe Commissie voor

De ledenraad heeft op woensdag 9 februari jl. weer een vruchtbaar overleg met het bestuur gevoerd. Zo hebben we kennis gemaakt met onze nieuwe kandidaat-voorzitter, Angelique Jansen, en met de nieuwe Commissie voor Beroepsregistratie. Inmiddels zijn we één jaar onderweg met het nieuwe keurmerk en worden er veel inspanningen verricht om het proces rondom de certificering en recertificering goed te laten verlopen.

In deze fase is het soms nog zoeken naar een optimaal proces. Op de Noloc website is er al veel informatie te vinden, zie: https://www.noloc.nl/recertificeren. Een filmpje over het proces is inmiddels ook beschikbaar in de Noloc Academie. Daarnaast wordt er door Peter Jansen (coördinator certificeren) maandelijkse online bijeenkomsten georganiseerd en kunnen vragen in de Meet & Greet bijeenkomsten gesteld worden. Vanuit de ledenraad volgen we het proces met veel belangstelling.

Over het thema specialisaties gaan we in maart een inhoudelijke dialoogsessie houden met het bestuur. Hoe past het thema specialisaties in de huidige en komende ontwikkelingen van onze beroepsgroep? Ook zijn we benieuwd naar jullie ervaringen met het boekje ‘Leidinggeven aan een leven lang ontwikkelen’ van Noloc en Marinka Kuijpers? Veel om over na te denken en over te sparren. Aarzel niet om mee te doen! Je kunt je vragen en ideeën mailen naar info@noloc.nl.

De Ledenraadsleden ontmoeten je graag in de volgende openbare Ledenraad. Dit jaar staan de openbare vergaderingen gepland op woensdag 18 mei van 16.00 uur tot 17.30 uur en woensdag 7 december van 16.00 tot 17.30 uur.