Onderzoek speelse werkvormen in loopbaancoaching

Onderzoek speelse werkvormen in loopbaancoaching

23-01-2022
Nieuws

Ooit begonnen als wetenschappelijk onderzoeker, is loopbaancoach Yvonne van Holsteijn altijd een beetje die onderzoeker gebleven. Elk jaar kiest ze een onderwerp waar ze meer van wil weten. Dit jaar (2022) verdiept ze zich in ‘speelse werkvormen in loopbaancoaching’ en ze vraagt jullie medewerking. Deel jij jouw favoriete speelse werkvorm met haar? En ontvang later dit jaar de opbrengst van het onderzoek. Hoe meer reacties, hoe

Ooit begonnen als wetenschappelijk onderzoeker, is loopbaancoach Yvonne van Holsteijn altijd een beetje die onderzoeker gebleven. Elk jaar kiest ze een onderwerp waar ze meer van wil weten. Dit jaar (2022) verdiept ze zich in ‘speelse werkvormen in loopbaancoaching’ en ze vraagt jullie medewerking. Deel jij jouw favoriete speelse werkvorm met haar? En ontvang later dit jaar de opbrengst van het onderzoek. Hoe meer reacties, hoe interessanter het resultaat!

Dit is de oproep van Yvonne voor haar Noloc-collega’s:

Beste Noloc-Collega,

In 2022 wil ik meer te weten te komen over (het gebruik van) speelse werkvormen in loopbaancoaching. In de Noloc-community is er ongetwijfeld op dit gebied een schat aan gezamenlijke kennis, kunde en wijsheid aanwezig. Die schat zou ik graag willen aanboren. Als tegenprestatie zal ik met plezier de resultaten van dit praktijkgerichte onderzoek naar speelse werkvormen in de loop van het jaar met jullie/Noloc delen. Hoe meer reacties ik ontvang, hoe interessanter het resultaat zal zijn.

Wat vraag ik concreet? Een korte beschrijving van jouw favoriete speelse werkvorm, als volgt opgebouwd:

  1. Naam van de werkvorm
  2. Korte beschrijving toepassing (indien aan de orde, met bronvermelding)
  3. Wanneer en waartoe zet je ‘m in?
  4. Waarom beschouw je juist deze werkvorm als een speelse werkvorm?
  5. Wil je hier nog iets aan toevoegen?

Alvast hartelijk dank voor je bijdrage!

Met vriendelijke groet,

Yvonne van Holsteijn
info@stroom-coaching.nl