Online netwerkbijeenkomst gemeentelijke loopbaanprofessionals

Online netwerkbijeenkomst gemeentelijke loopbaanprofessionals

19-01-2022
Nieuws

Het A&O fonds Gemeenten heeft tot doel Nederlandse gemeenten vitaal en wendbaar te houden, zodat zij optimaal kunnen blijven aansluiten bij de

AENO Logo RGB Staand Donkerblauw(1)Het A&O fonds Gemeenten heeft tot doel Nederlandse gemeenten vitaal en wendbaar te houden, zodat zij optimaal kunnen blijven aansluiten bij de veranderende samenleving. Het A&O fonds Gemeenten ontwikkelt allerlei projecten, bijeenkomsten en hulpmiddelen voor loopbaanprofessionals. Op 15 februari as. organiseert zij een online netwerkbijeenkomst speciaal voor loopbaanprofessionals die werkzaam zijn binnen gemeentelijke organisaties.

In een half uur praat het team Eigen Regie op Loopbaanontwikkeling van A&O fonds Gemeenten de deelnemers bij over de loopbaanplannen van A&O fonds Gemeenten voor 2022. Welke projecten, bijeenkomsten en hulpmiddelen ontwikkelen ze voor de loopbaanprofessional, zodat zij hun werk als loopbaanprof nóg beter kunnen doen?

Onderwerpen die aan bod komen zijn de visie op loopbaanontwikkeling. Wat is ervoor nodig om de stap van reactief naar proactief loopbaanbeleid te maken en hoe helpt A&O jou daarbij? Wat zijn de ontwikkelingen rondom Allesuitjezelf.nl? Welke andere ontwikkelingen op loopbaan- en arbeidsmarktgebied zijn interessant voor jou, zoals de community Arbeidsmarkt en het subsidieproject Update! met ontwikkelactiviteiten voor de (v)mbo’ers.

Binnen 30 minuten ben jij volledig op de hoogte en weet je waarmee het A&O fonds jou als loopbaanprofessional ondersteunt in 2022!

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan op de website van A&O fonds Gemeenten.

Hieronder vast twee projecten kort uitgelicht.

Allesuitjezelf.nl  

Allesuitjezelf.nl is een platform van A&O fonds Gemeenten om de gemeentemedewerkers in beweging te krijgen, waarbij ze zélf aan de slag kunnen met hun loopbaanontwikkeling. Ze kunnen met hun loopbaanprof in hun gemeente de resultaten van de tests en leertools bespreken. Voor meer informatie: www.allesuitjezelf.nl

Update!

Update! is een project van A&O fonds Gemeenten dat ontwikkelactiviteiten speciaal voor gemeentemedewerkers met (v)mbo-niveau subsidieert. Deze medewerkers vormen een grote groep in gemeentelijke organisaties (43%). Met Update! kunnen ze zich met ontwikkeladvies, begeleiding, scholing en EVC verder ontwikkelen in hun loopbaan en competenties. Gemeentelijke organisaties kunnen in samenwerking met het A&O fonds vier soorten activiteiten aanbieden aan hun medewerkers.

Voor meer informatie: www.aeno.nl/update