Aanbieding online coachen met veilig beeldbellen via Gezondeboel

Aanbieding online coachen met veilig beeldbellen via Gezondeboel

20-03-2020
Nieuws

Door de recente ontwikkelingen omtrent het coronavirus maken veel professionals zich zorgen over de mogelijkheid om voldoende hulp te kunnen bieden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de hulp krijgt die hij / zij

Door de recente ontwikkelingen omtrent het coronavirus maken veel professionals zich zorgen over de mogelijkheid om voldoende hulp te kunnen bieden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen de hulp krijgt die hij / zij nodig heeft, daarom hebben wij besloten dat iedere professional tot en met 17 mei gratis gebruik kan maken van beeldbellen via Gezondeboel. 

 

Online coachen met beeldbellen 
Wat houdt ‘beeldbellen’ precies in? Door gebruik te maken van beeldbellen (ook wel bekend als beeldschermzorg of videobellen) kunnen professional en cliënt via een beeldscherm met elkaar kunnen communiceren. Professional en cliënt zijn voor elkaar zichtbaar en hoorbaar, zoals bij Skype of Facetime, maar dan via een beveiligd platform (AVG proof). Ook is het mogelijk om schermen te delen. Beeldbellen is geïntegreerd in het platform van Gezondeboel, met één druk op de knop start je het gesprek met jouw cliënt. Jij en jouw cliënten hoeven dus geen extra software te installeren of een andere applicatie te openen. 

 

Voordelen van een digitaal consult 
Coaching aan de hand van beeldbellen kent veel praktische voordelen. Je kunt gesprekken vanaf afstand voeren waardoor coaching onafhankelijk van kantooruren en plaats beschikbaar kan worden gemaakt. Hierdoor kun je vaker kort contact onderhouden met cliënten en kun jij je je werk flexibeler indelen. Door gebruik te maken van beeldbellen behoud je het persoonlijke aspect van het consult, doordat het de mogelijkheid biedt om non-verbale signalen op te vangen zoals lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen. 

 

Indien je nog geen gebruik maakt van Gezondeboel en interesse hebt in deze of andere functionaliteiten van Gezondeboel, neem dan contact op via info@gezondeboel.nl of bel naar: 020-854 51 08.