Leden

Vries

Karel de Vries

Werkgelukcoach, passiespeurder, loopbaankantelaar, onderstroomcoach
badge RLP
 • Loopbaanontwikkeling
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Outplacement
 • Stress en burnout begeleiding
 • Beroepskeuze begeleiding
 • Sollicitatiebegeleiding
 • Training/opleiding
 • Ontwikkeling loopbaanbeleid

Contact

 • +31623708170 (vast)
 • +31623708170 (mobiel)
 • +31623708170 (werk)

https://www.karma2coaching.nl/aanbod-1/

Achterom 108 3995 EH HOUTEN

Het is mijn passie jou als werknemer, van 30 tot 55+, te helpen bij het ontdekken van een nieuw perspectief, door het vormgeven van jouw innerlijke drijfveren, talenten, competenties en skills in je huidige of toekomstige functie en het daarmee anders kijken naar je omgeving

Mijn naam is Karel de Vries. Als loopbaankantelaar, passiespeurder, werkgeluk- en zingevingscoach gebruik ik verschillende methodieken en interventies. Met mij ga je actief aan de slag. Ik luister, hoor en voel wat je zegt. Hier kies jij in welke richting jouw ambitie vorm krijgt. Je combineert nieuwsgierigheid en aandacht met jouw passie. Je gaat voor het positieve. Na een gezamenlijk traject zijn dit voor jou de resultaten:

* Vinden van een passende functie
* Verbinding met je passie, zingeving
* Toekomstgericht leren denken
* Positief inzicht in jouw talent en potentieel
* Groei in vaardigheden en motivatie
* Gezondheid en succes gaan samen op
* Ontzorgen en energie overhouden

Jouw vraag over je loopbaan bevat vaak deze kenmerken en aspecten voor de gezochte diepgang. Assertiviteit ofwel kansen zien en benutten; balans werk/privé; voorkomen van stress en burn-out zijn hierin sleutelbegrippen. Er is altijd een weg, een richting voor jou. Ik begeleid jou daarom in:

* Leren om positie in te nemen en verantwoordelijk te zijn voor jezelf, de manier waarop men werkt en vooral hoe je communiceert en jezelf verbindt met werkomgeving en leidinggevende(n). Welke deur of deuren maak jij open?

* Na een gezamenlijke en zorgvuldige analyse kies jij weloverwogen welke authentieke competenties c.q. kwaliteiten je gaat verbreden en/of verdiepen.

* Verder bouwen aan de doorontwikkeling van de eigen persoonlijkheid, waarmee jij sterker wordt en leert met onzekerheden om te gaan. Leren denken over jezelf, het onderkennen en ‘ontmoeten’ van verschillen, omgaan met veranderingen, waardoor een anticiperende en pro-actieve houding ontstaat.

* Naar deze zienswijze jezelf bovenal als rustpunt en centrum zien en van waaruit, door verschillende acties, je huidige, volgende, toekomstige of nieuwe loopbaan vormgeeft.

Al 40 jaar word ik als begeleider getriggerd door de kansen c.q. mogelijkheden voor de mens als werknemer/ werkgever om zich verder te ontwikkelen. Dat innerlijke stemmetje dat blijft herhalen dat 'jij iets niet kunt, mag of doet' is voor velen de schijnbaar niet te passeren drempel om 'verder te gaan'.

Ik stel mij tot doel om jou met oprechte aandacht, gedrevenheid en doelgerichte aanpak over die drempel te helpen, de brug te zijn en in de gelegenheid te stellen kennis te maken met je eigen unieke kwaliteiten en talenten. Om die maximaal in te zetten. Die stap te nemen naar een plezierig leven en werken, een betere maatschappij en een gezondere wereld. Voor nu en voor later.

Zelf groeide ik op in Amsterdam en Amstelveen. Na mijn diensttijd als onderofficier was ik medewerker in de politieregio Kennemerland. In deeltijd heb ik HBO en WO Bestuurskunde gestudeerd en voel me in controversiële werk- en leeromgevingen het best om de randen van mijn comfortzone op te zoeken.
De koppeling met ruime ervaring in HR, coachen, begeleiden op verschillende niveaus en in veel verschillende organisaties, maakt dat ik me de ultieme loopbaanexpert voel. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 90% van mijn cliënten met volle tevredenheid ander werk, een andere manier van werken, of soms de rol van ZZP hebben bereikt.
Horizon: Een juiste werkplek, met een juiste manier van werken in samenwerking met een juiste en passende omgeving. Een win-win-win-situatie. Van innerlijke rust naar resultaat.

Lid van de volgende beroepsverenigingen

 • NOBCO