Angelique Dekker

Angelique Dekker

Zelfstandig ondernemer
Register Loopbaanprofessional
 • Begeleiding naar de arbeidsmarkt
 • Competentiecoaching
 • Begeleiding groepen
 • Loopbaan coaching
 • Loopbaan counselling
 • Outplacement
 • Strategisch loopbaanadvies opdrachtgevers m.b.t. de organisatie
 • Training op loopbaangebied
 • Jobcoaching op de werkvloer
Profiel afbeelding

Contact

 • +31 6 20362687 (werk)
 • +31 06 20362687 (mobiel)

http://www.dekkerdevelopment.nl

Kolk 25
2685 WC, POELDIJK, NL

Maak Werk van Jezelf

Welkom bij Dekker Development, Praktijk in Ontwikkeling

In mijn praktijk begeleid en inspireer ik mensen en organisaties die vragen hebben over hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Constante verandering in het leven en werk vragen veel van je eigen inzet en bereidheid om te blijven ontwikkelen. Via het leven, werk en relaties word je uitgedaagd wezenlijke aspecten in jezelf te ontdekken. Wie ben je? Wat kan je? Wat wil je? Spannende vragen die uitdagen naar binnen te gaan.
Daarin ondersteun ik je graag door aan te sluiten en je te inspireren bij je gedachten, gevoelens en gedragingen. Ik doe dat op sensitieve, prikkelende en creatieve wijze. Maatwerk, afhankelijk van waar jij je bevindt. Echt contact, de diepte in en geen oppervlakkigheid waardoor je kunt gaan (v)erkennen, accepteren, kiezen en bewegen. Niet vaag want we werken via heldere vragen, reflectieve ruimte en oefeningen naar concreet resultaat toe. Dat resultaat laat zien wat er écht toe doet in jouw leven en loopbaan. Ik help je graag werk te maken van jezelf zodat je gaat leven waar je van nature van bent. Dan maak je het verschil, jouw persoonlijkheid en talenten in te zetten. Dat betekent een stevig fundament voor het vervolg in je leven en carrière.
Belangrijke waarden die ik hanteer zijn veiligheid, vrijheid en vertrouwen. Ik werk o.a. vanuit de Jungiaanse en ontwikkelingspsychologie.

Loopbaan ontwikkeling
Een loopbaantraject levert een duidelijk beeld op van jouw unieke talenten, drijfveren, waarden, belemmeringen en uitdagingen. Daarmee kun je de volgende stap in jouw loopbaan bewust en concreet richting geven. We vertrekken vanuit het heden, staan stil bij het verleden waar relevant en richten ons op de gewenste richting van jouw ontwikkeling. Waar loop je nu tegen aan? Wat heeft jou dat te leren? Wat is werkelijk belangrijk om te gaan leven?Wat wil je bereiken en welke stappen kunt je zetten om dit voor elkaar te krijgen?

Aanpak
We zullen interactief met jouw doelstelling aan de slag gaan en vandaar uit de verdieping zoeken. Ik werk afwisselend met ‘denken-voelen-doen’ opdrachten zodat er op verschillende niveaus wordt gekeken naar jouw ontwikkelingsvraagstuk. Er wordt huiswerk gegeven met als doel te reflecteren, nieuwe inzichten en inspiratie op te doen.
Een loopbaantraject zal meestal 6-8 coaching gesprekken inhouden van maximaal 2 uur met een frequentie van 2 tot 3 weken in de Praktijk aan de Kolk. Ook zijn er 'APK'- of loopbaan onderhoudgesprekken mogelijk waarin we stil staan bij jouw vraagstuk van dit moment. Er is afstemming op jouw behoeften. Wil je er meer over weten? Neem gerust contact met me op voor het inplannen van een vrijblijvende kennismaking.

Samengevat kun je loopbaan ontwikkeling gebruiken om:
•Zelfkennis op te doen;
•Persoonlijke groei en ontwikkeling te bevorderen;
•Bewust te worden van je mogelijkheden;
•Een balans te vinden tussen werk en privé;
•Loopbaankeuzes te maken;
•Verlangens om te zetten naar concrete acties.

Over mijzelf: 'Verbinden vanuit wat er is en mag groeien, is wat mij drijft.'

Na economisch opgeleid te zijn, vind ik op het snijvlak tussen mens en organisatie in Human Resource Management (HRM) mijn passie. Ik heb 20 jaar HRM-ervaring op het terrein van loopbaan- en ontwikkelingsvraagstukken, coaching, re-integratie processen, talentontwikkeling, management development, organisatieverandering en training bij commerciële en maatschappelijke organisaties.

Via een persoonlijke crisis in 2006 leer ik dat crisis uiteindelijk kracht geeft en eerder onbenut potentieel en kansen in jezelf weerspiegelt. Deze ervaring heeft verdieping in mezelf en ontwikkeling in coaching gestimuleerd. Ik heb een 2-jarige opleiding Intuïtieve Ontwikkeling, Algemene Coaching Opleiding afgerond en ben gediplomeerd Coach voor Loopbaan- en Persoonlijke Ontwikkeling. Ik heb een 3-jarige Jungiaanse Psychologie Opleiding afgerond die mijn kennis van de mens en zijn onbewuste verder heeft verdiept en verrijkt. Ik kijk naar de schaduw- en lichtzijde in ontwikkelingsvraagstukken en help je te kijken naar wat er nu toe doet in jezelf. Ik ben gewend vanuit perspectief te kijken en samen te werken aan ontwikkelingskansen. Niet als doel op zichzelf, wel vanuit het proces, wat jou past. Jij bent de regisseur van jouw leven en jij bepaalt de stappen. Voor meer informatie over mijn achtergrond zie LinkedIn

In 2013 start ik met veel enthousiasme mijn eigen Praktijk in loopbaan & persoonlijke ontwikkeling van waaruit ik mijn bijdrage richting mensen en organisaties aanbied. Mijn benadering in ontwikkelen:
Ik geloof in levensmoed: verantwoordelijkheid nemen voor zaken die zich aandienen via het leven in jezelf. Vanuit acceptatie van wie we zijn, te leren en durven te bewegen. Kwetsbaarheid en kracht gaan hierbij samen. Zo kunnen duurzame keuzes in werk en leven worden gerealiseerd. Via afstemming op jou als persoon en jouw vraagstuk gaan we interactief aan de slag. Dat gebeurt op prikkelende, sensitieve en creatieve wijze waarbij ik gebruik maak van verschillende leerwijzen in jouzelf: het denken, voelen, doen en zijn. Ik ga uit van zelfwerkzaamheid hetgeen betekent dat er via opdrachten en reflectie eigen verantwoordelijkheid wordt verwacht. Zo word je gestimuleerd tot beweging en het realiseren van jouw wensen.

Werkvelden

 • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
 • Overheidsorganisatie
 • Particuliere markt
 • Maatschappelijke organisatie
 • Wetenschap

Fotogalerij

[{"profilePictureUrl":"\/download\/cb\/?id=5895fb803778fc00c8209e59","firstName":"Angelique","lastName":"Dekker","position":{"lat":52.0269348,"lng":4.2238684},"url":"\/leden\/angelique-dekker\/?id=5895fb803778fc00c8209e59","isCmiCertified":false,"isRegisteredCareerProfessional":true,"isRegisteredCareerProfessional2021":true,"isRegisteredJobCoach":false}]