Leden

Schrager

Theo Schrager

Eigenaar/Coach

Contact

  • +31621854068 (vast)
  • +31641847652 (werk)

https://theoscoaching.nl

Randstad 22 147 1016BM ALMERE

Ontdek en ontwikkel je potentieel

Theo Schrager, vijftiger met een passie voor mensen en coachen.
Na ruim dertig jaar succesvol diverse managementfuncties binnen het bedrijfsleven uitgeoefend te hebben, bevond ik mij ineens op een belangrijk kruispunt in mijn leven. Twee opties bleven mij bezighouden. "Blijf ik doen wat ik altijd deed (en krijg ik wat ik altijd kreeg)?" Of: "Do I practice what I preach" en ga ik het maximale uit mezelf halen? Ik koos voor het laatste. Hierdoor kon ik ruimte geven aan mijn passie om mensen te laten groeien en door coaching duurzaam sterker, krachtiger en zelfverzekerder te laten worden.
Ik mag me dus ervaringsdeskundige noemen als het gaat om het maken van belangrijke carrière beslissingen en nastreven van persoonlijk leiderschap! Maar de stap weerspiegelt vooral wie ik ben en wat ik geloof: dat het maken van échte keuzes en wérkelijk de confrontatie met jezelf aangaan, leiden tot zakelijke en persoonlijke groei. Mijn missie en visie zijn hierop gebaseerd.

Mijn klanten typeren mij als empathisch, humorvol maar ook doel- en resultaatgericht. Het laatste zit in mijn genen na 30 jaar bedrijfsleven, de eerste twee zijn absolute kerneigenschappen van mij.

Als ervaren coach kan ik jou faciliteren bij een groot aantal loopbaanvraagstukken:
+ ik wil/moet iets anders maar heb geen flauw idee wat er bij mij past en waar en hoe ik dat kan vinden...
+ ik loop helemaal leeg op mijn huidige werk...
+ ik maak me zorgen of mijn baan binnenkort nog wel bestaat...
+ ik zit mijn eigen doorgroeimogelijkheden in de weg...
+ na zoveel jaar, is dit het nou?

Met mijn ruime ervaring in het coachvak zet ik die methodes en instrumenten in die voor jou werken. Ik ben zacht voor de mens en hard op de zaak.
In een vooraf afgesproken aantal sessies gaan we op zoek naar jouw diepere drijfveren, waardes en competenties. Ook krijg je zicht op jouw kernkwaliteiten, schaduwkanten en uitdagingen. Waar nodig onderzoeken we je belemmerende overtuigingen en gaan we op zoek naar andere, werkende perspectieven. Doormiddel van oefeningen en een concreet actieplan geven we handen en voeten aan alle inzichten en uitkomsten zodat een traject het gewenste resultaat oplevert.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Maatschappelijke organisatie
  • Particuliere markt

Lid van de volgende beroepsverenigingen

  • NOBCO