Leden

Beck

Judith Beck

Loopbaancoach | Talentontwikkeling | Leiderschapsontwikkeling

Werk maken van werkgeluk: 'Als je het werk doet dat van nature bij je past, voelt werk nooit meer als werken!'

Veerkrachtige mensen voor een vitale organisatie

Voor wie?
Met Happytalent@work focus ik me op de persoonlijke ontwikkeling van mensen die werkdruk, stress, twijfels of veranderingen in hun werk of werkomgeving ervaren.

Voor welk probleem?
De mentale druk neemt door allerlei ontwikkelingen in het werk toe. Ontwikkelingen als toenemend personeelstekort, veranderende eisen, regeldruk of verstoorde werk-privébalans. Dit zorgt ervoor dat je het gevoel hebt dat het werk nooit af is en maar doorgaat. Je merkt dat je jouw plezier, voldoening en energie kwijtraakt. Je ervaart spanningen in het werk, maar ook daarbuiten.
Vanuit mijn ervaring als HR Business Partner heb ik dit veel om me heen gezien en zelf óók ervaren. Ik weet welke impact dit heeft op jezelf en je omgeving (zowel werk als privé) en hoe je het zicht op jezelf en wat jij belangrijk vindt uit het oog kunt verliezen.

Welke oplossing bied ik?
Met een persoonlijk groeipad op maat kan ik je helpen om bewust te worden wat je werkgeluk beïnvloedt. Je ontdekt wat je van nature in je hebt: kwaliteiten, talenten, succesfactoren en ontwikkelpotentieel en wat je echt leuk en belangrijk vindt. Je gaat het geleerde in kleine stappen toepassen door in de praktijk te experimenteren en hier weer van te leren.

Met welk resultaat?
Voor jou als persoon:
🎯Antwoorden op de vragen ‘Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?’
🎯Je weet hoe je weer plezier, voldoening en energie kunt ervaren.
🎯In staat om de keuzes te maken die er voor jou toe doen.

Voor jou als werkgever/leidinggevende:
🎯Minder verzuim
🎯Behoud van en zicht op de talenten van je medewerker(s).
🎯Medewerkers die productiever, creatiever, innovatiever en veerkrachtiger zijn.

Wat gaan we precies doen?
Al wandelend in de natuur 🍀laat ik je kijken naar jouw natuur, de kwaliteiten en talenten die van nature maken wie je bent. Wandelen in de natuur ontspant, maakt het hoofd helder, ontstresst en inspireert je tot nieuwe inzichten. We bepalen samen op basis van je vraag een aanpak waarbij een talentanalyse met de Analytical Competence Tool (ACT® ) en het Klaver4-model 🍀de basis vormen.

👉Lijkt het je wat, voor jezelf of je medewerkers, of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden of een kennismakingswandeling maken.

☎ 06-46174285
📧judith@happytalentatwork.nl