Leden

Wykeman

Nicolette Wykeman

Contact

  • +447590900181 (mobiel)

http://www.silverforcecoaching.com

15 REYNOLDS ROAD HOVE (ENGELAND) BN3 5RJ VERENIGD KONINKRIJK

Every professional should be challenged whatever their age

Ik ben sinds 2003 werkzaam als loopbaanadviseur en coach in zowel Nederland als Engeland. Ik heb vele individuele loopbaantrajecten begeleid en groepen getraind met het ook op nieuw of ander werk.

Sinds 2018 heb ik een Master in Careers Management afgerond aan de Canterbury en Christchurch universiteit in Engeland en richt ik mij op de oudere werknemers, vanuit het perspectief van de werkgever en de werknemer. Ik kijk naar de kwaliteiten, vaardigheden, motivatie, drijfveren en sterktes van de werknemer en hoe je die kunt blijven inzetten in de organisatie. Daatnaast verzorg ik trainingen hoe een multi-generatie samen kan floreren in de organisatie.

Ik gebruik de kernkwadranten van Ofman (gecertificeerd trainer), ik ben gecerticifeerd Hogan assessor maar maak ook gebruik creatieve tools zoals de wheel of life en de biografische levensloop. Mijn aanpak is oplossingsgericht, bied een luisterend oor, vraag door waar andere stoppen en daag uit waar nodig om het beste uit de kandidaat naar voren te laten komen.

Ik werk zowel in Engeland als Nederland voornamelijk via zoom.