Leden

Josephy

Saskia Josephy

Loopbaan - Leiderschap - Stressmanagement

"Soms is het goed om even stil te staan, om weer verder te komen"

Coachtrajecten op het gebied van persoonlijke effectiviteit, loopbaanontwikkeling en omgaan met stress

Niet blij in je baan? Toe aan iets anders, maar weet je niet wat? Moe, lusteloos en iedere dag met tegenzin naar je werk? Gedoe op je werk of midden in een ontslagsituatie?

Herpak de regie over jouw leven en jouw loopbaan. SAS Coaching biedt diverse coachtrajecten op het gebied van persoonlijke effectiviteit, loopbaanontwikkeling en omgaan met stress. Kom stap voor stap weer in je kracht te staan en ontdek welke stappen jij kan zetten om weer lekker in je vel én in je werk te zitten.


Loopbaancoaching

Tijdens een loopbaancoach traject krijg je inzicht in jouw persoonlijkheid, jouw talenten en in je wensen ten aanzien van jouw droombaan. Omdat je hier de tijd voor neemt, kan je daarna gericht en effectief aan de slag. Jij weet nu wat je wilt en wat goed voor je is.

Aan het einde van het traject weet jij precies:

> Waar jij energie van krijgt op je werk. En wat jou stress geeft en hoe je hier beter mee kan
omgaan.
> Wat jouw doel is en welke stappen je moet zetten om werk te vinden dat je inspireert.
> Wat voor jou belangrijke waarden, kaders, wensen en grenzen zijn voor een nieuwe baan.
> Welke vacatures voor jou van waarde zijn en hoe je goed uit de verf komt tijdens een
sollicitatiegesprek.

Inhoud van het traject:
> Vrijblijvend kennismakingsgesprek
> 7 coachsessies van 90 minuten
> Op locatie in Amersfoort, buiten in de natuur of online
> Inclusief gedragsvoorkeuren (DISC)-profiel, kwaliteitenanalyse en hulp bij het up to date
maken van je CV en LinkedIn profiel



Over mij:
Van nature straal ik rust uit, ben ik positief ingesteld en kan ik goed luisteren. Ik sta met beide benen op de grond. Ik ben praktisch, resultaatgericht en realistisch ingesteld. Mijn werkwijze is Smart and Simple, gewoon SAS dus! Na 20 jaar als manager in de retailbranche gewerkt te hebben, ben ik in aanraking gekomen met coachen. Ik was meteen geraakt en verrast door de resultaten. Niet veel later ben ik coach opleidingen gaan volgen, zo is SAS Coaching gestart.


Kennismaken:
Coaching is mensenwerk, het draait om jou. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we kennismaken en jouw coachvraag verkennen, kan je beslissen of het voor jou goed voelt. Tijdens de gesprekken gaan we doelgericht aan de slag met jouw vraag. De . zijn concreet, niet ingewikkeld en praktisch. Samen gaan we op zoek, naar wat voor jouw goed werkt!
Coachlocatie in Amersfoort - online coaching - wandelcoaching.

Vrijblijvend kennismaken of wil je graag meer informatie? Bel me op 06-20594567, mail me op Saskia@sas-coaching.nl of kijk op de website www.sas-coaching.nl.