Leden

Borghols

Sylvia Borghols

Senior Loopbaanadviseur

Contact

  • +31622906908 (vast)
  • +31622906908 (mobiel)
  • +31622906908 (werk)

http://www.corsendonkcoaching.nl

Sint Josephstraat 135 5017 GG TILBURG

Als je je op je gemak voelt met onzekerheid, komen er oneindig veel mogelijkheden in je leven

Het belangrijkste, maar vaak ook het moeilijkste in het leven is het maken van keuzes. Zonder keuze is er stilstand, want er gebeurt niets tot je een besluit neemt. Maar tussen 'niets' en 'een besluit' nemen loopt een weg met hobbels en kuilen.
Wat vind je belangrijk in het leven? Hoe wil je je doel bereiken en welke keuzes maak je daarbij? En het allerbelangrijkste: geloof je in jezelf? De antwoorden op deze vragen bepalen hoe je in het leven staat. Je bent immers zelf de belangrijkste schakel in je eigen leven en loopbaan!

Zelfbewustwording en betrokkenheid zijn essentieel om vanuit eigen kracht je leven en loopbaan te bepalen. Het bewust kiezen van een loopbaan brengt je evenwicht, maakt je krachtiger en houdt je in beweging, kortom: het geeft je een stevig fundament.
Bewustwording, keuzes maken, initiatieven nemen en daar ook de verantwoordelijkheid voor nemen vormen de pijlers van mijn begeleidingstrajecten waarin ik samen met mijn kandidaten op zoek ga naar werk dat recht doet aan hun talenten en tegelijkertijd balans brengt in werk- en privéleven.