Leden

Douwes

Jolan Douwes

Loopbaancoach (en journalist)
badge RLP

Contact

  • +31620362219 (mobiel)

http://www.kantelcoaching.nl

Linnaeusparkweg 107-2 1098 CV AMSTERDAM

- Vraag jij je wel eens af of je je huidige werk wilt blijven doen tot je pensioen?
- Zeggen anderen dat je je te bescheiden presenteert?
- Zoek je een (andere) baan of overweeg je voor jezelf te beginnen?

'Powered by Jolan', schreef een loopbaankandidaat die een nieuwe baan had veroverd. Als loopbaancoach geef ik graag dat extra zetje. Ik heb ook een journalistieke achtergrond en een groot netwerk. Dat kan van pas komen als je je horizon wilt verbreden en je kansen wilt vergroten. Omdat ik me regelmatig bijschool, ben ik up-to-date.

SPECIALISMEN: loopbaan-APK, outplacement, carrièreswitch, originele sollicitatiebrieven, opvallende cv's, sterke LinkedIn-profielen, slim netwerken en succesvol freelancen.

LOOPBAANGIDS: begin oktober kwam 'Succes met je carrière!' uit (bij Van Duuren) die ik met Map Oberndorff heb geschreven. Het nawoord van deze loopbaangids is van Noloc-voorzitter Angelique Jansen.

Samen met Map heb ik het bureau Kantel Coaching en ik werk ook via Media Movers, een loopbaanbureau voor mensen in de media. Opdrachtgevers zijn o.m. NRC Handelsblad, gemeente Den Haag, NOS en goededoelenorganisaties.
Sinds 2012 heb ik ruim 2000 medewerkers en werkzoekenden begeleid. In (anonieme) evaluaties krijg ik gemiddeld een 8,5.

Maandelijks schrijf ik artikelen over werk voor de zaterdagbijlage FD Persoonlijk. Ik ben vaste medewerkster van het vakblad voor journalisten Villamedia en HR-Magazine PW. en in Intermediair ben ik mede-auteur van de rubriek Loopbaankwesties.
Mijn standplaats is Amsterdam, maar ik ben regelmatig in Friesland.

Zie voor meer informatie en aanbevelingen: linkedin.com/in/jolandouwes.