Leden

Erich

Manon Erich

loopbaanprofessional
badge RLP
  • Loopbaanontwikkeling
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Outplacement
  • Beroepskeuze begeleiding

Contact

  • 06-48930092 (mobiel)
  • +31648930092 (werk)

https://www.manonerich.nl

Meerkerkstraat 12 2729 CT ZOETERMEER

Maak werk van je loopbaan

Ik werk live en online vanuit Zoetermeer en ik ben inzetbaar voor coachvragen die gaan over:
- Motivatie
- Loopbaanoriëntatie
- Keuzes maken
- Dertigersdilemma
- Patronen doorbreken
- Talenten, kwaliteiten vaardigheden en valkuilen
- Werkdruk, stress en balans

Ik word door clienten omschreven als toegankelijk, positief, oplossingsgericht, flexibel en kundig. Ik confronteer en spiegel waar nodig, heb oog voor het individu, ben sociaalvaardig en zet clienten in beweging. Ik pas een traject aan de coachvraag en de persoonlijkheid van mijn cliënt aan. Dat betekent dat coachtrajecten steeds weer een andere inhoud hebben.

In mijn begeleiding maak ik onder andere gebruik van positieve psychologie, NLP, TA, RET, Savickas, JD-R, motiverende gespreksvoering, gezondheidspsychologie, oplossingsgericht coachen, Action Theory, logische niveaus van Bateson, verandermodel van Knoster en Koerstechnieken van Hoogendijk en systemisch werk. Mijn kennis en ervaring in de recruitmentwereld komt van pas bij trajecten waarin het vinden van ander werk centraal staat.

Naast reguliere coachtrajecten bied ik een online coachprogramma aan genaamd Koers Bepalen. Met behulp van dit programma kunnen deelnemers met mijn hulp stil staan bij de belangrijke loopbaanthema's en hun loopbaan opnieuw/bewust richting geven > www.koersbepalen.nl

Kennismaken? Een intakegesprek is kosteloos en kan je zelf inplannen via mijn website.

Naast individuele coachtrajecten faciliteer ik voor opdrachtgevers diverse workshops.

Daarnaast werk ik voor enkele opdrachtgevers als extern vertrouwenspersoon. Voor dit werk ben ik LVV-gecertificeerd. Mijn specialisme binnen dit vak is ongewenst gedrag, psychologische veiligheid.