Leden

Derksen

Karin Derksen

Als loopbaancoach help ik jou je route naar werkgeluk helder & concreet te maken. Rust in je hoofd, beweging in je loopbaan.

Beweging in je loopbaan

Wil weer (meer) energie & voldoening uit je werk halen? Graag wat anders doen, maar weet je niet goed wat of hoe? Voel je dat je meer in je hebt dan er nu uitkomt? Het kan èn mag anders. Daarbij help ik je graag.

Een baan die je past als een jas, waar je energie van krijgt en die je met plezier doet. Werkgeluk dat is wat werk je idealiter brengt. Soms bereik je een punt waarop je dit plezier kwijt bent. Die eens zo goed passende jas begint te knellen en vertoont scheurtjes. En je vraagt jezelf af: Doe ik eigenlijk nog wel wat ik leuk vind? Je merkt aan alles dat het tijd is voor verandering. Alleen… hoe verder? Wat wordt de volgende stap?

Het kan een hele uitdaging zijn om in je eentje de richting en koers helder te krijgen. Goed nieuws: je hoeft het niet allemaal alleen te doen! Als loopbaancoach bied ik je daarbij professionele begeleiding. Aan de hand van jouw loopbaanvraag werken we samen toe naar een concreet plan waarmee jij gericht en weloverwogen stappen zet naar nieuw werkgeluk. Want wanneer je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken.

Wil jij ook aan de slag met jouw werkgeluk of dat van je medewerkers? Laten we kennismaken. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. En vertel je graag wat ik daarin voor je kan betekenen.