Leden

Serree

Brenda Serree

Ontdek je Ikigai en geef je leven kleur
  • Loopbaanontwikkeling
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Re-integratie
  • Werkfit trajecten
  • Beroepskeuze begeleiding
  • Sollicitatiebegeleiding

Ikigai - live your purpose

Voor wie?

Voor mensen die meer plezier, zingeving en energie in hun huidige baan willen ervaren. Of een duidelijke focus willen bij het zoeken naar een nieuwe baan of richting in hun leven.


Wat kun je verwachten?

Het is goed om stil te staan bij je manier van leven en werken met de Ikigai loopbaancoaching en leefstijlcoaching. Plaats jezelf op nummer één en onderzoek wat je kunt doen om met passie en plezier te leven. Dat is één van de wijsheden van Ikigai. Wees veerkrachtig en onderzoek wat er anders kan. Soms heb je een periode dat het niet lekker loopt. Voor je gevoel ben je altijd bezig en geeft je werk je minder voldoening, je energie is niet hoog, je voelt dat je niet op je pad zit. Tegelijk weet je niet goed wat er aan de hand is of wat er ontbreekt. Dat kan een paar maanden tot jaren duren. Ik, Ikigai coach drs Brenda Serrée, heb zelf meerdere van die periodes gehad. En er komen er vast ook nog meer. Het gaat er niet om dát er tegenslag is, maar hoe je ermee omgaat.

Vanuit het Japanse Ikigai reik ik je geheimen, tips en oefeningen aan voor inzicht in waar jij kunt winnen in tijd, energie en (werk)plezier. Je gaat focus aanbrengen op dingen die er voor jou toe doen en minder tijd weggeven aan anderen of minder belangrijke zaken. Van jezelf uitgeput voelen naar jezelf voeden en fitter worden.

Plan een gratis Ikigai kennismakingsgesprek in op: https://calendly.com/brendaserree/gratis-ikigaigesprek