Leden

Bourne

Nathalie Bourne

badge RLP

Contact

  • 0645730697 (mobiel)

http://ikwilstralen.nu

Valentijnkade 35-2 1095 JH AMSTERDAM

Jouw tijd om te stralen...

Heb je ambitie en wil je jouw werkleven effectief een boost geven? Dan sta ik met Bourne2Connect graag voor je klaar. Bijvoorbeeld om je carrière nieuw leven in te blazen na een zwangerschapsverlof of bij intensieve zorg voor je kind(eren).

Na de geboorte van mijn dochter in 2015 maakte ik een carrièreswitch van zelfstandig organisatieadviseur naar loopbaancoach. Meerdere veranderingen tegelijk met aardig wat voeten in de aarde. Allereerst door het jonge moederschap met intensieve (medische) zorg voor onze dochter. Daarnaast bleek dat mijn bestaande netwerk niet meer aansloot bij mijn nieuwe rol als loopbaancoach en mantelzorg ouder.

Uit deze uitdagende en mooie ervaringen ontstond de inmiddels beproefde 'Bewust Verbinden' aanpak waarmee je ruimte maakt om jezelf te zijn in impactvolle nieuwe situaties. Je maakt bewust contact met jezelf, je dromen en ambities. Weet waar je kracht ligt, waar je energie van krijgt en hoe je dit effectief bespreekt met anderen. Je creëert de juiste balans voor jou en je omgeving. Zo sta jij duurzaam aan het roer van jouw werkplezier en levensgeluk.

Benieuwd naar jouw volgende stappen richting een stralender werkleven? Of voor je bedrijf en medewerkers? Plan nu een gratis en vrijblijvend ontwikkel gesprek via bourne2connect.nl/spreekuur.