Leden

Bloem

Paul Bloem

Directeur/registerarbeidsdeskundige

Contact

  • +31641831064 (mobiel)
  • +31641831064 (werk)

http://www.powr-mensenwerk.nl

Plantenstraat 10 7001 EZ DOETINCHEM

Fluitend naar je werk en voldaan weer naar huis.

Vanuit mijn ervaringen bij een grote commerciële dienstverlener en uitvoerende werkzaamheden als arbeidsdeskundige bij UWV, heb ik in 2005 de stap gezet naar zelfstandig ondernemerschap met de oprichting van Radmer Arbeidsadvies BV.

Met de medewerkers van Radmer Arbeidsadvies BV zie ik het als mijn taak om ideeën op het gebied van mens, werk en inkomen om te zetten in plannen en diensten, die aansluiten bij actuele ontwikkelingen. Daarbij staat het woord ‘ontwikkelen’ van onze klanten (werkgever, werknemers en mensen zonder werkgever) voorop. Wij hebben daarbij de wens dat mensen fluitend naar hun werk gaan en met een voldaan gevoel weer thuis komen.

Als arbeidsdeskundige en als loopbaancoach ben ik altijd op zoek naar realistische oplossingen in (soms complexe) mobiliteitsvraagstukken. Vertrouwen in de objectiviteit staan bij mij voorop. Ik ben een echte optimist en zet die eigenschap in om mensen perspectief te geven waardoor zij in beweging kunnen komen. Ik ben daarbij door ervaring wel realistisch en blijf met beide benen op de grond.