Leden

Boon

Erik Boon

Coach en trainer

Contact

  • +31636498840 (werk)

www.deeffectievefinancial.nl

Trapveld 21 2632 AC NOOTDORP

Expertise in talentontwikkeling van financials

De Effectieve Financial is gericht op het ondersteunen van financieel professionals tijdens hun loopbaan. Dit doen we door loopbaan coaching, coaching gericht op professionele ontwikkeling, executive coaching. Daarnaast verzorgen wij trainingen op het gebied van soft skills en het opzetten van ontwikkel- opleidingsprogramma's voor diverse financiële rollen.

Wij zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling van de financiële functie en de benodigde competenties hiervoor. Wij helpen bedrijven bij de inrichting van hun financiële afdeling (financial, business, project control en BI), welke vaak effect heeft op de medewerkers binnen de financiële afdeling. Vragen als welke rol past bij jou? wat vind je leuk? waar ben je goed in? en waar krijg je energie van zijn dan belangrijk om de juiste keuze te maken. Vervolgens helpen wij je ook bij de benodigde competentie ontwikkeling voor de rol. Vanuit ons onderzoek weten wij wat er nodig is voor de diverse financiële rollen, hier hebben wij een boekje over uitgebracht: Het gedragsprofiel van de succesvolle controller.

Door middel van loopbaan coaching helpen wij veel financieel professionals ( van financieel medewerker, controller en CFO) een bewuste volgende stap te zetten. Onze coaches hebben een financiële achtergrond en meerdere jaren ervaring als loopbaancoach. Inmiddels hebben wij ruim 500 professionals verder geholpen in hun loopbaan. Dit doen wij op een betrokken en transparantie manier.