Leden

Douma

Hiske Douma

Loopbaancoach / wandelcoach bij stress & burn-out
badge RLP
  • Loopbaanontwikkeling
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Re-integratie
  • Werkfit trajecten
  • Stress en burnout begeleiding

Contact

  • +31365225878 (vast)
  • +31613738443 (mobiel)
  • +31613738443 (werk)

http://www.hiskedouma.nl

Timothee 13 3893 GX ZEEWOLDE

Je bent op zoek naar een andere baan. Het besluit is genomen: misschien omdat je niet meer lekker op je plek zit of omdat je gedwongen bent door de omstandigheden zoals een ontslag. In elk geval is het tijd om te onderzoeken wat een mogelijke volgende stap kan zijn en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken.

Een loopbaantraject kan je hierbij helpen om inzicht in jezelf te krijgen: wie jij bent, wat jij kunt en wat je wilt, zodat je met vertrouwen de volgende stap op jouw loopbaan pad kunt zetten.

In een praktisch en afwisselend loopbaantraject ontdek je wat jij wilt en welke mogelijkheden er voor jou zijn op de arbeidsmarkt. We beginnen met een brede inventarisatie van jouw kwaliteiten, waarden, interesses en wat je energie en plezier geeft in het werk en werken toe naar een concreet loopbaanprofiel met bijbehorend actieplan, zodat jij alle handvatten hebt om jouw volgende stap te kunnen zetten.

Mijn naam is Hiske Douma. Als HR manager in een commerciƫle organisatie heb ik vele jaren ervaring mogen opdoen in het coachen en begeleiden van medewerkers in hun ontwikkeling en loopbaan. Een burn-out heeft mij doen inzien hoe belangrijk het is om te doen waar je hart ligt en geleid tot mijn besluit om de stap te zetten naar zelfstandig ondernemerschap. Al vele jaren coach en begeleid ik medewerkers, die uitgevallen zijn met stress- en burn-outklachten terug naar werk. Of dat nu hun eigen werk, een andere functie binnen hetzelfde bedrijf of heel iets anders is: uiteindelijk gaat het erom dat je doet waar je hart ligt. Mocht je nog niet weten waar je hart ligt? Dan kan een loopbaantraject je daarbij helpen.

Wil je meer weten over mij of mijn aanpak? Neem gerust een kijkje op mijn website www.hiskedouma.nl en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Je mag ook bellen naar 06-13738443 of mailen naar info@hiskedouma.nl.