Leden

Dumpel

Annemarie Dumpel

Loopbaancoach
badge RLP

Contact

  • 0640157825 (mobiel)
  • +31640157825 (werk)

http://Eenbaankiezen.nl

Jo Bauerlaan 11 2642 CC PIJNACKER

Wanneer je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.

Wat leuk dat je geïnteresseerd ben in wie ik ben! Mijn naam is Annemarie Dumpel en ik ben werkzaam als loopbaancoach in mijn eigen bedrijf eenbaanskiezen.nl. Ik heb meer dan 25 jaar gewerkt als adviseur personeel en organisatie en ik heb werkervaring op het gebied van werving en selectie, carrièreplanning en studiekeuzebegeleiding.
In 2006 deed ik een opleiding voor loopbaancoach en sindsdien is dit mijn passie. Als loopbaan- studiekeuze en stress- en burn-out coach bied ik coaching op maat aan mensen die toe zijn aan een nieuwe stap in hun loopbaan. Dit betekent dat ik het traject aanpas aan op jouw wensen en behoeften.

Voor wie is loopbaancoaching?
De meeste mensen die beroep doen op een loopbaancoach zitten vast in hun werk. Ze zijn niet tevreden met hun werksituatie, of hebben geen uitdaging meer in het werk of hebben helemaal geen werk.

Hoe zit een loopbaantraject er uit?
In een loopbaantraject van 4-8 gesprekken krijg jij voldoende inzicht om een blijvende verandering in je loopbaan te realiseren.

Mijn aanpak
Die is praktisch en concreet. Ik werk niet met ingewikkelde modellen of theorieën, maar werk vanuit de persoon. Ik stel vragen en ik luister goed naar wat je zegt, zonder te oordelen. Ik ben hierbij direct en zo nodig confronterend. Door je een spiegel voor te houden kun jij jezelf zien en iets veranderen. Omdat ik weet dat de verandering tussen de gesprekken plaats gaat vinden krijg jij ook inspirerende opdrachten mee naar huis waarmee je verder aan het werk gaat.

De fasen van loopbaancoaching
Wie ben jij en wat doe je nu?
Wat heb ik tot nu toe in mijn carrière gedaan?
Wat zijn mijn talenten, wat zijn mijn competenties en op welke manier onderscheid ik mij van anderen?
Hoe kijken anderen naar mij?
Hoe kan ik mijzelf typeren?

Wat kan en wat wil je?
In deze tweede fase van de loopbaancoaching ontdek je wat jij belangrijk vindt in werk en waar jij energie van krijgt. Ook onderzoek jij jouw belemmeringen, waardoor je tot nu toe nog niet in staat was om je wensen in praktijk te brengen.
Je vindt de volgende vragen beantwoord:
Waar word ik blij van en wat drijft mij?

Welk werk past het beste bij mijn talenten?

Hoe kan ik het plezier in mijn werk weer terug krijgen?
Waar ben ik goed in wat zijn mijn drijfveren, wat past er goed bij mij?
Je krijgt een helder zelfbeeld en inzicht in je wensen en idealen. Deze vertaal je naar een concreet actieplan waarbij je realistische doelen stelt.

In een eerste kennismakingsgesprek bespreken wij de verwachtingen.
Wat is je gewenste eindresultaat?
Welke doelen wil je behalen?

Als jij gemotiveerd ben om actief aan de slag te gaan met jouw loopbaan, dan help ik je graag.
Maak nu een afspraak voor een intakegesprek via https://calendly.com/eenbaankiezen/90min. Omdat ik je goed wil leren kennen en direct start met coachen is dit gesprek niet kosteloos.

Mocht je meer over mij willen weten, bezoek dan mijn website http://eenbaankiezen.nl/