Leden

Wormskamp

Chrysto Wormskamp

Allround Loopbaanprofessional | Begeleidt jou in en naar werk | Ontwikkeladvies Arbeidsmarktscan | CVcheck | Sollicitatievaardigheden

Contact

Hanzestraat 1 7006 RH DOETINCHEM

Helpt jou praktisch en effectief in en naar werk

Heb je een loopbaanvraag? Bel me gerust voor vrijblijvende informatie 06-16320045. Ik bied begeleiding in Terborg en Doetinchem.
Wil je meer weten over de mogelijkheid om gratis loopbaanadvies te ontvangen, een arbeidsmarktscan te doen of informatie over wat te doen bij dreigend ontslag als gevolg van de Corona Crisis? Ik help je graag verder. Hieronder lees je wie ik ben, wat mij drijft en wat ik je zoal kan bieden als loopbaanprofessional, trainer & coach.

Wie ben ik
Ik ben bevlogen als het om leren & ontwikkelen gaat op persoonlijk en professioneel vlak. Mijn grootste drijfveer is het beste uit mensen halen om van waarde te zijn. Als coach & trainer bied ik inzicht, draag ik bij aan bewustwording, help ik keuzes te maken en begeleid ik bij de gewenste veranderingen in jezelf, in werk of naar werk. Werken met bezieling, ambitie en maximaal inzet van je natuurlijke en aangeleerde talenten in een werkomgeving die bij je past. Daar draag ik graag aan bij in de rol van coach, trainer en docent. Dit doe ik op een praktijk- en ervaringsgerichte wijze, inspirerend, stimulerend en actiegericht. Leren door te doen! Daar geloof ik in. Ik ben inzetbaar voor Empowerment & Employability programma's, versterken van Gedragsrepertoire en Persoonlijke & Professionele ontwikkeling.

Loopbaancoaching | Loopbaan APK | Arbeidsmarktscan
Als loopbaancoach begeleid ik medewerkers bij loopbaanvraagstukken als:
Mijn baan verdwijnt waar vind ik die andere baan?
Ik wil meer vanuit ambitie, talenten en drijfveren werken, waar kan ik dat doen?
Mijn werk verandert, hoe behoud ik plezier in mijn werk?
Ik ben ziek en wil onderzoeken wat ik nog wel kan, hoe doe je dat?
Ik wil me verder ontwikkelen, welke rol of functie past bij mij?
Ik wil meer zichtbaar en van betekenis zijn, hoe kan ik me sterker profileren en positioneren?
Ik wil stressvrij en blij werken, hoe voorkom ik een burn-out?
Welk werk past bij mij na kanker, burn-out of chronische ziekte?

Als trainer word ik ingezet voor het versterken van professionele vaardigheden zoals werkfit programma's & sollicitatie-, communicatie- & performance training

Coach / teamcoach
Als coach ondersteun ik individueel en groepsgewijs medewerkers bij diverse vragen die gericht zijn op het versterken van (wel)zijn, werkplezier, eigenaarschap, werkgedrag, samenwerken en leiderschap.