Leden

Princée

Marjolijn Princée

Coach
badge RLP

Contact

  • 0634186684 (mobiel)

http://www.princeeadvies.nl

Jan van Malesteinweg 15 a 3851 JW ERMELO

Voor het optimaal benutten van jouw talenten!

Wil jij meer zicht op je talenten en hoe deze te benutten? Wil je meer plezier in je werk? Ben je op zoek naar een andere functie en wil je onderzoeken wat echt bij je past? Speel je met de gedachte om misschien voor jezelf te beginnen? Loop je tegen bepaalde zaken aan in de communicatie met collega's of een leidinggevende? Wil je werken aan een betere werk- en privébalans?

Zoek je een antwoord op één van deze vragen dan ben ik de juiste coach voor jou. Op basis van jouw vraag maken we een persoonlijk plan van aanpak. Waarbij ik in sommige gevallen psychologische vragenlijsten inzet, omdat dit snel inzicht geeft in wat goed bij jou past, wat niet bij je past, wat je energie geeft en wat je energie kost. Daarnaast gebruik ik verschillende coaching methodieken die ik opgedaan heb tijdens mijn opleiding Arbeid- en Organisatiepsychologie, aanvullende coaching opleiding en gedurende mijn werk als coach en trainer.

Wat ik persoonlijk het leukste aan mijn vak vind is het moment dat mensen nieuwe inzichten opdoen en je het kwartje ziet vallen. Daarnaast kan ik plaatsvervangend trots zijn als de eerste stappen in de ontwikkeling worden gezet. Je leeft maar één keer en werk doen wat je leuk vindt is heel belangrijk.

Naast loopbaancoaching heb ik ook ervaring met het ontwikkelen en geven van leiderschapsprogramma's, doorlichting van organisaties gericht op talentontwikkeling, selectie van personeel, duurzame inzetbaarheid en de ontwikkeling van 21ste eeuwse vaardigheden. Voor meer informatie hierover neem gerust contact op!