Leden

Smits

Elly Smits

Coach & Trainer

Contact

  • +31683634131 (werk)

https://ellysmitscoaching.nl/

Stichts End 26 1244 PN ANKEVEEN

Leven en werken vanuit plezier, vrijheid en groei!

Zit je op de juiste plek? Word je voldoende uitgedaagd? Kost het werk je meer energie dan dat je er energie van krijgt? Of wordt er voor jou besloten dat je ander werk moet gaan zoeken.
Je weet niet goed wat je nou echt wilt en wilt dit moment pakken om te onderzoeken wat er nog meer bij je past.
Werken vanuit je kwaliteiten en talent geeft energie. Om er achter te komen waar je kwaliteiten en talenten liggen, gaan we op zoek naar je kwaliteiten en drijfveren. Welke zijn dat en hoe zet je die in? Bepaal vandaaruit je doel. Leer je doelen te realiseren. Leer besluitvaardig te zijn en effectief te communiceren.
Ontdek jouw drijfveren en talent. Ontwikkel jouw persoonlijk leiderschap.

Over mij
Wat gebeurt er met jou bij een verandering? Zelf heb ik veel veranderingen mee gemaakt: privé en in de werkomgeving. En soms maakte mij dat wat onzeker én tegelijkertijd ontdekte ik op die momenten ook wat ik allemaal kon! Bij veranderingen privé en bij bedrijven zie ik dat er vaak naar het proces wordt gekeken en ik dacht: dat kan anders! Door te kijken naar jou, de persoon in de verandering. Ik focus hierbij op je drijfveren en kwaliteit en hoe je die in kan zetten. Bij mijzelf bracht dit juist de energie om te kunnen omgaan met de verandering. En om vrijheid vanuit eigen keuze en innerlijke kracht te ervaren!
Leer meer over mij op mijn site: https://ellysmitscoaching.nl/over-mij/

Mijn werkwijze
Jij staat centraal! Ik hou ervan als mensen zich willen ontwikkelen. Ik ben nieuwsgierig naar het lijntje dat jou ervan weerhoudt om jezelf in de spotlight zetten. Vanuit de rust die ik uitstraal, stel ik vragen en prikkel ik je. Ik hou een spiegel voor, confronteer je op een beheerste manier. Zo vind jij de antwoorden en oplossingen om je leven vorm te geven vanuit je talent en verlangen. Deze inzichten ontstaan in het coachtraject tijdens de sessies én tussendoor met opdrachten die je doet.
Mijn coach stijl kenmerkt zich door oprecht, pragmatisch, analytisch en positief kritisch. Als betrokken coach met diepgang ben ik nieuwsgierig naar hoe ik anderen vanuit zijn of haar leerproces in beweging kan zetten. Bij goed weer, gaan we (soms) naar buiten want daar activeer je andere zintuigen. Hierdoor ontdek je welke antwoorden je nog meer bij je hebt. Een persoonlijk drijfveren profiel kan onderdeel zijn van het traject. Ik ga voor duurzame verandering en werk daarom met trajecten.

Locatie:
Naast dat coaching online (via zoom/ teams of skype) geef, coach ik vanuit mijn locatie in Ankeveen. Een rustige omgeving met parkeren voor de deur. Daarnaast maak ik gebruik van een locatie in Amsterdam en 's Graveland. Een locatie via het coachhuis behoort tot de mogelijkheden (met een kleine extra vergoeding).