Leden

Donker-Gerssen

Simone Donker-Gerssen

Coach/Loopbaancoach
badge RLP
  • Begeleiding naar de arbeidsmarkt
  • Competentiecoaching
  • Loopbaan coaching
  • Loopbaan counselling
  • Re-integratie eerste spoor

Contact

  • 0630672645 (mobiel)

http://www.simonedonker.nl

Parijslaan 11 3446 AT WOERDEN

Ik begeleid volwassenen die last hebben van stress, onzekerheid en faalangst om daar beter mee om te gaan. Dit betekent ondanks de onzekerheid toch stappen kunnen zetten zowel in je privéleven als op werkgebied. Ik bied life coaching, loopbaancoaching en stress en burn-out coaching in Woerden.

Wanneer je vrijwillig of gedwongen door de omstandigheden een nieuwe richting inslaat, brengt dat altijd wel stress en onzekerheid met zich mee. Met een loopbaantraject krijg je veel inzicht in jezelf; wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Hierdoor maak je met meer vertrouwen de stap naar de arbeidsmarkt.

In het afwisselende loopbaantraject ontdek je je kernkwaliteiten, je waarden, je interesses, je energiegevers en energievreters. Kortom; alles wat jou uniek maakt. We gaan aan de slag met hetgeen jou belemmert om stappen te zetten. In de loopbaanbegeleiding wisselen thuisopdrachten, oefeningen en testen elkaar af. Het loopbaantraject eindigt met een realistisch actieplan voor de korte, middellange en lange termijn waarmee je vervolgens zelf aan de slag gaat. Je zult merken dat het je zelfvertrouwen en rust geeft als alles eenmaal op z’n plek valt. Ik bied zowel een uitgebreid als een verkort loopbaantraject aan. In het verkorte (combi)traject krijg je in drie sessies meer inzicht in wie je bent, waar je goed in bent en waar je blij van wordt om vervolgens in 4 coachsessies te werken aan je zelfvertrouwen om echt stappen te zetten.

In mijn coaching maak ik gebruik van verschillende methoden en technieken zoals; transactionele analyse, kennis van het enneagram, de psychologie van Jung, de kernkwadranten van Daniel Ofman, Voice Dialogue, ACT (Acceptance and Commitment Therapy), biografisch werken, lichaamsgerichte en ervaringsgerichte oefeningen, inzichten met betrekking tot (disfunctionele) stress en burn-out.

Je bent welkom in mijn eigen praktijkruimte in Woerden, gevestigd op loopafstand van NS station Woerden en gratis parkeren voor de deur. We hebben altijd persoonlijk contact, je volgt bij mij geen online modules.

Kijk op www.simonedonker.nl voor meer informatie.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Particuliere markt