Leden

Laker

Karin Laker

Individuele coach, loopbaancoach

Contact

  • +31651244355 (mobiel)

http://karin.laker@about-people.nl

Dobbelmannduin 4 a 2202 CZ NOORDWIJK

One day or day one - you decide

Als (loopbaan) coach ga ik graag samen met jou op zoek naar wat jou echt voldoening en energie geeft. Wat wil je nu echt? En hoe kom je daar? Soms zit je in een situatie dat je het niet meer helemaal weet. Dat is waar (loopbaan) coaching je verder kan helpen.

De coachingsessies zijn afgestemd op jouw inbreng en de doelen die jij wilt bereiken. Tijdens het coachen zal ik je vragen stellen, uitdagen en nieuwe perspectieven aanreiken. Tussen de gesprekken door krijg je reflectieopdrachten. In mijn aanpak staan jouw talenten en kracht centraal. Samen ontdekken we hoe je deze kunt inzetten om je persoonlijke doelen te bereiken. Gedurende het traject kom je tot zelfinzichten die je verder gaan helpen. Ik zal je uitdagen concrete acties te formuleren en helpen deze uit te voeren.

Over mij
Ik ben een ervaren coach met meer dan 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Begonnen als medewerker en doorgegroeid naar Director. Ik begrijp de uitdagingen die professionals, managers en leiders kunnen tegenkomen. Mijn stijl is duidelijk, empathisch en respectvol. Als coach help ik je graag met vraagstukken op het gebied van loopbaan, persoonlijke effectiviteit, leiderschap, werk-privé balans en burn-out.

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie op mijn website: https://about-people.nl
of maak een afspraak voor een (gratis) kennismakingsgesprek - ik spreek je graag!