Leden

Arts

Lieneke Arts

De Keuzecoach
badge RLP
  • Begeleiding groepen
  • Keuzeadvies (beroeps- en studie-)
  • Loopbaan coaching

Contact

  • +31646591990 (mobiel)

https://dekeuzecoach.nl

Vleutenseweg 382 3532 HW UTRECHT

Met aandacht kiezen voor jouw toekomst

Ben je ontevreden over je leven of heb je het niet meer zo naar je zin op je werk? Wil je graag dat er iets verandert, maar stel je dat steeds uit of loop je vast? Ik weet uit eigen ervaring hoe lastig het is om zekerheden op te geven, het even niet te weten, of tegen de stroom in te gaan. Weten hoe je bewuste keuzes maakt geeft houvast. Het is een krachtige vaardigheid waarmee je zelf aan het roer van je leven komt te staan. En dat is wat ik jou gun! Ik luister naar je, inspireer je en moedig je aan.

Werkwijze
We starten met een intake. Klikt het, dan gaan we samen aan de slag! Met kritische vragen en inzichtgevende oefeningen help ik je een antwoord vinden op jouw persoonlijke coachvraag. Ontdek wie je bent, wat je kan en wat je nou eigenlijk echt wilt in je leven. Bij loopbaanvragen zet ik de TMA Talentenanalyse in. Die geeft een goed beeld van je drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden. Iedereen is anders, dus de exacte inhoud van je coachtraject stemmen we af op jouw behoefte en situatie.

Als keuzecoach help ik je niet alleen een antwoord vinden op jouw coachvraag. Ik daag je uit om te kiezen voor dat wat werkelijk klopt voor jou en ik help je omgaan met de consequenties en verantwoordelijkheden die daarbij horen. En daar is moed voor nodig! Je leert hoe een keuzeproces eruitziet en welke stappen je moet zetten om bewuste, positieve en duurzame keuzes te maken. Zo wordt keuzes maken leuker, makkelijker en je houdt tijd en energie over voor de dingen waar je echt blij van wordt.

Kijk voor meer informatie op: www.dekeuzecoach.nl. Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.